opel maket veya oyuncakları

bymerthan

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
merhaba arkadaşlar. herkeze keyifli forumlar diliyorum.
opel modellerinin maketleri veya oyuncaklarını bulabileceğimiz bir yer bilen varmı?
yada elinde olup satmak isteyen?
ben corsa c oyuncak yada modelini arıyorum uzun zamandır ama bulamadım. aşağıdaki linkte baya opel modelleri var ama corsa c yok.
belki benim gibi kendi arabasının model oyuncağını arayan içinde yardımcı olur bu konu. şimdiden teşekkürler.:)

http://www.carmodel.net/start.php?T1BFTDw7Pk1SQy0tYWxsLTAtMzAtMS0wPDo+PDs+PDo+PDo+PDo+LTEtPDo+MA==

Çok küçük ölçekli bir Corsa C var sahibinden.comda, ama bulunmaz bişey olduğundan çok para yazmışlar, 1:24 yada 1:18 ölçek bulursan banada haber et, bende arıyorum.

1:48 bile rağzıyım. dediğin gibi bulunmadığından çok para istiyorlar. mart başı almanyaya gidicem. ordan bakıcam. sanırım bulurum. bulursam sanada senin arabanın renginden alırım.

kendi oyuncağını kendin yapacaksın :rakir:

57682610150787163853522.jpg

onu nasil yapicaz? varsa bir yolu yaparim sorun degil :D

Önce kalıp yapacaksın sonra bu kalıptan ters kalıp çıkaracaksın ve ters kalıbın üzerine fiber dökeceksin.
316533_10150346834628522_1853983249_n.jpg

1:48 bile rağzıyım. dediğin gibi bulunmadığından çok para istiyorlar. mart başı almanyaya gidicem. ordan bakıcam. sanırım bulurum. bulursam sanada senin arabanın renginden alırım.
Bende 1:24 ufak çaplı kolleksiyon var, onların yanına bir Corsa C hiç fena olmaz valla, ilgilenirsen sevinirim hocam. :)

bide bizimkilerin gögüste güzel durur :)
altına küçük bi çift taraflı bant dursun ortada..vosvos çularda görürdüm hep..

aynen bendeki dusuncede o zaten.

Geri