Konfor ve opel birbirine ne kadar uzak iki kelime.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konfor ve opel birbirine ne kadar uzak iki kelime.
![]()
hah işte konforda renault 19 la yarışabilir:Yıllarca ben de renault kullandım bilirim
Şu an piyasada olan kendi segmentindeki araçlarla ise zor.. Muhtemelen megane hala daha takozdur.
Söyledikleirim kanıtı olarak tek soru soracağım kaç tane bayan opel astra sahibi vardır.?
Erkekler gene katlanıyor bayanlar donanımına, yol tutuşuna filan çok da bakmıyor konforlu araç arıyor.
Söylediğimi yanlış yorumlamayın astranın diğerlerine göre kalitesi kötü filan demedim, konforu düşük kullanım rahatlığı yok
beğenmeyen kullanmasıngitsin ford taunus alsın yumuşacık süspansyonları var... Ayrıca sert araç anlayışınızı anlayamadım, vw tüm modelleri her zaman kütük gibi olmuştur zamanla estetik kazanmaya başlamışlardır... Forever Opel dediğimiz bir oluşumda bu derece Opel'i kötülemeyi bir ihanet olarak görüyorum açıkcası...
sanki 50 milyar 100 milyar veriosunuz da arabalara konforu yok süspansiyonu sert vs vs.
opel verdiğiniz parayla, opele eşdeğer bi konfor sahibi araba alamazsınız.
:good: katılıyorum size, yere çok sağlam basıyor opellerimiz. tek rakibimiz almanlar.o konforsuz süspansiyon yeni nesil çoğu arabanın giremediği virajlardan sapa sağlam çizgiden sapmadan çıkmamızı sağlıyor( astra f için konuşuyorum) özellikle symbol albea accent gibi f kasayı eski görüp düz yolda artislik yapanların virajlarda hatalarını anlamalarına bayılıyorum![]()
sanki 50 milyar 100 milyar veriosunuz da arabalara konforu yok süspansiyonu sert vs vs.
opel verdiğiniz parayla, opele eşdeğer bi konfor sahibi araba alamazsınız.