Opel Konforlumu?

az konfor (sert süspansiyon) üstün yol tutuş.opel budur işte.

haklısın ,
bende corsa d var enjoy paket torpido aydınlatması yok
arka camlar manuel ,
arka iç aydınlatma yok
standartları diğer a grubu araçlara göre az
ama kasa ve sağlamlık alma tercihim oldu

o konforsuz süspansiyon yeni nesil çoğu arabanın giremediği virajlardan sapa sağlam çizgiden sapmadan çıkmamızı sağlıyor( astra f için konuşuyorum) özellikle symbol albea accent gibi f kasayı eski görüp düz yolda artislik yapanların virajlarda hatalarını anlamalarına bayılıyorum :D

Sert ama güvenli:good::good:
işte Astra F i anlatan sözcükler ser ama güvenli ;)

kim ne derse desin bence 10 numara araba opel.

Bende astra cosmo var. Bana güven ve keyif veriyor. Daha önce Fiat kullandım ve astra bence 10 üzerinden 10.

şimdi konfor çok farklı bir mevzu öncelikle konfor diyen kişinin ne istediğine bakar bu sorunun cevabı!

bence opelin son kasaları hariç çok konforsuz araçlar ama şöyle birşey varki harika bir sürüş zevki sunuyor insana! bunu yakalamak bence öyle kolay değil! mesela babamın sembolü kullanıyorum kütük gibi hakkaten kütük sonra kendi corsamın direksiyonuna oturunca öyle tatlı geliyorki o direksiyon simidine zaten bitiyorum ele tam oturuyor süper bişey! aynı zamanda görüş harika heryere hakimim araç içinde önü arkası nerde 1 snlik göz temasıyla herşeye hakimim! opel bence harika bir araç süspansiyonun sert olması biraz yumuşak kullanımda hissettirmiyor! bence benim arabam konforda 10 üzerinden 4 sürüş zevkinde 10 üzerinden 6 :D

şimdi konfor çok farklı bir mevzu öncelikle konfor diyen kişinin ne istediğine bakar bu sorunun cevabı!

bence opelin son kasaları hariç çok konforsuz araçlar ama şöyle birşey varki harika bir sürüş zevki sunuyor insana! bunu yakalamak bence öyle kolay değil! mesela babamın sembolü kullanıyorum kütük gibi hakkaten kütük sonra kendi corsamın direksiyonuna oturunca öyle tatlı geliyorki o direksiyon simidine zaten bitiyorum ele tam oturuyor süper bişey! aynı zamanda görüş harika heryere hakimim araç içinde önü arkası nerde 1 snlik göz temasıyla herşeye hakimim! opel bence harika bir araç süspansiyonun sert olması biraz yumuşak kullanımda hissettirmiyor! bence benim arabam konforda 10 üzerinden 4 sürüş zevkinde 10 üzerinden 6 :D
İşte budur İbrahim abi:) :) :) duygularıma tercüman olmuşsun aynı duyguları bende yaşıyorum ;)

hakan karalama hakan :mad::mad::mad:

vectra bence sert olsada mukemmel

karalamıyom yav. ben arabayı seviyom ama sadece şeklini :) tüm opellerde bu var arabaların şekli güzel :alkis: galiba benim süspansiyonlarda problem var. araba çukura düşünce hüç esmeniyo. küt diye vuruyo :mad:

bendede 97 vectra var konfor 10 üzerinden 9 sadece sag ön koltugun oturumu gıcıgıma gidiyor :D

Bence neyle kıyasladığına bağlı. Doğandan şahinden 1000 kat konforlu, BMW den Alfadan daha az. Önemli olan beklentiler bence

Geri