az konfor (sert süspansiyon) üstün yol tutuş.opel budur işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o konforsuz süspansiyon yeni nesil çoğu arabanın giremediği virajlardan sapa sağlam çizgiden sapmadan çıkmamızı sağlıyor( astra f için konuşuyorum) özellikle symbol albea accent gibi f kasayı eski görüp düz yolda artislik yapanların virajlarda hatalarını anlamalarına bayılıyorum![]()
işte Astra F i anlatan sözcükler ser ama güvenliSert ama güvenli:good::good:
İşte budur İbrahim abişimdi konfor çok farklı bir mevzu öncelikle konfor diyen kişinin ne istediğine bakar bu sorunun cevabı!
bence opelin son kasaları hariç çok konforsuz araçlar ama şöyle birşey varki harika bir sürüş zevki sunuyor insana! bunu yakalamak bence öyle kolay değil! mesela babamın sembolü kullanıyorum kütük gibi hakkaten kütük sonra kendi corsamın direksiyonuna oturunca öyle tatlı geliyorki o direksiyon simidine zaten bitiyorum ele tam oturuyor süper bişey! aynı zamanda görüş harika heryere hakimim araç içinde önü arkası nerde 1 snlik göz temasıyla herşeye hakimim! opel bence harika bir araç süspansiyonun sert olması biraz yumuşak kullanımda hissettirmiyor! bence benim arabam konforda 10 üzerinden 4 sürüş zevkinde 10 üzerinden 6![]()
hakan karalama hakan
vectra bence sert olsada mukemmel