opel kavuklar servis

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçen gün gittim dedim bakımda lastikleri ön arka rot balans yapıyomusunuz dedim adam istenirse demezmi,ek ücret bide istenirse nsl bişeydir mrk ettim araç 15-30-45 bin bakıma giriyo ama rot balans yok nls iştir anlamıorum bakıma dahil değilmi bunlar?

Servislerin bakım dediği yağ ve filtrelerin değişimidir. Eğer sen problemlerini söylemezsen onlar zaten bakmazlar. Bence araç garantiden çıktıktan sonra servislerin önünden bile geçmemek lazım.

Ahmet Altınçubuk

servisler kilometrelere göre belirlenen standart bakımlar,parça değişimi vs yaparlar. birde yolmak için şu eskimiş şu sorunlu diye ekstra gereksiz masraflar çıkarırlar. en iyisi iyi tanıdık bir usta bulmak dicem ama artık kimseye güven olmuyor tanıdık diye gidiyorsun o daha beter çıkıyor.

Opellerde rot balans aarının çok uzun süreler bozulmadığını söylemişti gittiğim servis. Sadece lastik değişimlerinde yaptırsan yeterli olur sanırım.

Opellerde rot balans aarının çok uzun süreler bozulmadığını söylemişti gittiğim servis. Sadece lastik değişimlerinde yaptırsan yeterli olur sanırım.

benim araçta bozulmuş ya resmen içten yemişti lastikler...lastiklerimi değiştirdim artık 15 binde bir yağımı değiştirirken rot balansada baktıracam..

Geri