OPEL KADETT 1.6 D hangi yağı kullanabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 23EN100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

23EN100

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar, size aracımın sorunu hakkında bir kaç sorum var ve yardımınızı bekliyorum. Arabam 1987 model opel kadett 1,6 D dizel. Geçen hafta suya yağ karıştırınca arkadaşım olan ustaya götürdüm ve arkadaşım üstkapak çatlak yada conta yanmış olabilir dedi ve söküncede aynen dediği gibi 2 problemde var, bizde üst kapak, sübap takım, motor conta set, triger set ve ısıtma bujilerini sipariş verdik istanbuldan, pazartesi elimde olacak. Asıl sorum motor toplandıktan sonra hangi yağı tavsiye edersiniz? benim düşüncem sentetik dizel motor yağı kullanmak ama burdaki ustalara söyleyince ''yaav ne gerek var, eskiden sentetik yağmı vardı, eski model araba olmaz'' ve daha neler söylüyorlar. Eskiden ELF ve SHELL kullandım ama artık sentetik yağ koymak istiyorum, siz ne dersiniz kullanmalımıyım yoksa olmazmı? kullan derseniz iyi bir marka söylerseniz iyi olur. vereceğiniz cevap ve yardımlar için şimdiden teşekkür edrim.

Yeni aramaYazdır

MarkaOPELModelKadett 1.6, 1.7 DMotorDYıl1982 - 1991
UygulamaTavsiyeKapasite (litre)Motor (D)EN İYİMobil 1 New Life 0W-40 (a)3.8 - 5.5DAHA İYİMobil Super 3000 X1 5W-40İYİMobil Super 2000 X1 10W-40Mekanik şanzımanMobilube GX-A 80W1.7 / 2.0Otomatik transfer-DiferansiyelVites KutusundanSoğutucu (30%)EN İYİMobil Antifreeze Advanced7.5 / 9.0DAHA İYİMobil Antifreeze ExtraFren ve debriyaj yağıMOBIL BRAKE FLUID DOT4Servo direksiyonEN İYİMobil ATF 320DAHA İYİMobil ATF 220Tekerlek RulmanlarıEN İYİMobilgrease XHP 222DAHA İYİMobilux EP 2

kaynak mobil1.com.tr
link
http://ew5.earlweb.com/recommendati...category=6&subset=233&modelyear=&vehicle=6662

teşekkür ederim, başka tavsiyesi olan?

aracım lpg li olduğu için selena marka 1o 60 önerdiler insallah dogru karar vermişimdir

Geri