opel Insignia yada passat cc hangisi terciğiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yolcu79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100 bin lira civarı sanırım baktıgınız araclar. ankette olmayan daha iyi secenekler de var ancak 2si arasında insignia derim

insignia görünüm ve konfort bakımından insignia. passatın hiçbir modeline binmediğim için bilmiyorum

genç bir adam olarak insigna nın hatlarını çok kışkırtıcı buluyorum ayrıca motor seçenekleride gayet iyi. eğer 50 imden sonra olsa belki passat derdim ama şimdi kesinlikle İNSİGNA diyorum. farkı yakalayın

opelciler çıkaralım at gözlüklerini insignia şahane bi araç olabilir ama passat cc bikaç gömlek daha iyi görüntü olarak .

Görüntü olarak dedinmi iş değişir, seniin gözlükleri çıkarman gerekir, hatta bi göz doktoruna bile ihtiyacın olabilir.
Dostum passat cc (yi burada yorumlarda bulunanların birçoğu kullanmamış,binmemiş hatta görmemişdir) işçiliği kalitelidir diyoruz, ama görünüm resimleri de ortada; passatı hiç bilmeyen biri iç resimlerinden kamyon olduğu tahmininde bulunur.

Son düzenleme:
Kabul etmek lazım, opel insignia ile rekabeti kızdıran çok güzel bir araç piyasaya sürmüş oldu. Ama vw bilindil passatı makyajlayarak çıkardığı CC ile bir adım önde...

Passat CC

insigna diyen arkadaşlar passatı kullanmış olsa kesinlikle passat diyeceklerine eminim.

İnsignia..

opelciyimdiye demiyorum ama insignia

Geri