mıvhellın kaliteli ama bizim yollara göre değil asfaltlarımızın hali ortada 1 yılını doldurmadan gidiyor lastikler mıchellını mıchellın yapan o yumuşaklık kayboluncada hiçbir özelliği kalmıyor lassa kötü değil iyidir nadir abinin neden petlas değildirene vereceğim cevabımda petlas büyük arac latiğinde süper ama biinekte bir türlü tutturamadılar binekte zayıf olması (yada biz zayıf diye biliyoruz) ve fiyat olarakta yüksek olması diğer lastiklerle aynı fiyatta olması petlası bitiriyor ben bridgestone turanza kullanıyorum ve uzun ararştırmalarım türkiyenin yollarında turanzayı tercih etmek zorunda kalıyoruz azıcık ses konusunda iyileştirme yapabilirlerse alınacak lastiklerin başında gelir memduhbeyin dediği gibi teybe biraz ses vererek o kusuruda gizlenebilir şimdi ses diyoruz ama o kadarda değil sesi yani yanınızda biri varsa muhabbet ediyorsanız o seste duyulmuyor zaten ama tek başına iseniz ve teyipte kısıksa ses az biraz geliyor yoksa o kadar rahatsız edici bir ses değil bu seste 120 km hızın üstünde ve düz olmayan yollarda var asfaltı az biraz düzgün yolda ses sıfır kısaca bridgestone turanza alınır bir lastiktir ve birde yokohama var 2 gün önce yiğenime aldık eski lastikleride yokohama imiş ve cokta memnunmuş c.tesi günü yiğenin aracını hem bakım hem muayene için 200 km lik bir yol gidicez aracı astra g hb bende özellikle gidecem ve kendim kullanacam bakalım yokohama nasıldır kendim test edeyim burdan sizinle paylaşırım yiğenin dediği kadar varmıymış görcecez