benim anlatıcağım olay biraz farklı arkdaşlar ama bence çok önemli.arkdaşım astra alıyor daha 2 hafta önce izmitte br galeriden ruhsatın üstünde gezidler 2. el yazıyor.aracada baktırdım dedi bana. bi boyacı götürmüş adam kör galiba motorcu bilgisayara takmış güzel motor demiş...arabanın ön taraf çamurluklar ön panel hep boya...değişen varmı yokmu anlamadık civataları bile boyalı
neyse vahim kısmı ise direksiyonunu boyanmış olması.arkdaşa dedim olm bu araba 86binde değil.yaa yok falan fıstık derken pedallara baktım diş kalmamış debriyaj fren gaz pedallarında vitesi görseniz olmuş kahverengi tamam 22 milyara almış ama belli filo arabası olduğu.araba nerden gelmiş gedizlerden!!daha vahim olayı söyleyim hatta ağlancak hallere gülüceksiniz.inanmıcaksınız belki arabanın ruhsatından 4. ayda tüv türk kağadı çıkıyor ve km 116.000 de tüv türke girmiş
sonra sahibinden.com dan msj attık gedizler 2. ele daha dönmediler.şimdi galericimi km tokatladı yoksa gedizler servisimi yoksa servisin filo kuruluşumu.açıkcası kim tokatladı bilmiyoruz kimseyide zan altında burakmak da istemem ama arkdaşımın başından böyle bir olay geçti.arkdaş sözleşmede yapmamış galeriyle yoksa tüketici mahkemesine gidicekti.adam çöktü resmen km yi görünce