Opel garanti uzatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan garfiii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garfiii

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aracımın garantisi 1 ay sonra bitiyor, servisin birinden öğrendiğim kadarıyla 50bin km olamadan uzatabiliyoruz ancak fiyat ve süre konusunda yardımınızı istiyorum, sizce gerek var mı ek garantiye,

bir de biliyorumki aynı parça tekrar garantiye girmiyor doğru mudur?

trafige cikis tarihini bilmiyorum ama aracin 2008 ise zaten garantin devam ediyor 2 yil garantili.Türkiyede nasil bilmiyorum ama benim zafi 2006 bende 2008 de 2 yil uzatmistim 2010 da tekrar uzatacagim uzun lafin kisasi en azindan burda öyle aracin servis bakimliysa 6 yila kadar uzatabiliyorsun..

emrah abi türkiyede de uzatıyorsun uzatmasına sorun yokta garanti dolmadan yanlış hatırlamıyorsam 450 tl bir rakamı nakit istiyorlar.. ben uzatmadım garantiyi niye diye sorarsanız , nezaman bir sıkıntıdan gitsem garantiye girmiyor bu diyip alaveredalavereye getirdiler beni.. birde araçla oynamak istiyordum o yüzden hic düşünmeden uzattırmadım..

dogru garanti uzatmak icin burdada 2 yil icin 270 euro ödemek gerekiyor ben yaptiriyorum cünkü burda Türkiyedeki gibi alavere dalavere yapmiyorlar varsa hakkin söke söke aliyorsun vallahi ben hala anlayamiyorum bu garanti isleri yada bu servisler diyim neden bu kadar essegi yokusa sürüyorlar.yazik bu milleti opel dende sogutuyorlar..

cok entresan emrah abi , ya biz bilinçsiziz ya onlar da sorun var.. arabam garantideyken hiç birşey garantiye girmedi :) garanti bitti , 1 ay geçti radyator arızas verdi araç 800 tl bir rakam. Müşteri temsilcisi dedi , araban yeni garantiden cıkmış 25binde birde ben sana yardımcı olucagım haber bekle benden.. 20 dk sonra aradı , opel türkiyeye müşterimi kaybetmek istemiyorum 25binde aracı hep yetkili servise giriş çıkışı mevcut garantisi 20 gün önce bitmiş böyle böyle işlem gerekiyor garantiye sokabilirmiyiz diye talepte bulunuyor. arabam garantiden halloluyor tek kuruş ödemiyorum. yani bu cok güzel birşey ama ben neler yaşadım. park sensorum bozulmuş bu araba arkadan kazalı hasar almış kablolar diyor bana servis.. :) aradaki tutarsızlık işte..

haklisin Hüseyin ben bu isleri anlamiyorum araba 2 yili doldurmamissa sorun ne olursa olsun garantiden yapilmasi lazim bunun hicbir alternatifi yok hatta 2 yil dolduktan sonra 3. yila kadar opelin insiyatifini kullandigi bir esnek durum da söz konusu yani sana yapilan o radyatör mevzusuda pek kiyak sayilmaz.hi birde su var benim araba seneye nisana kadar 65.000 km olur yinede garanti uzatmasi oluyor yeterki servis bakimli olsun..malesef bizim ülkemizde bazi gercekler saptiriliyor böylece insanlarin opele olan güveni sarsiliyor..

Bence uzatın. Ben uzattım şahsen. Çünkü turbo falan değiştirdim garantiden,şimdi yine değişmesi gündemde. Lazım oluyor bazen. 450 TL verip bir turbodan yırtabilirsiniz mesela,ancak turbo çıkarsa garanti olmadan 2450 ile yırtarsınız belki. Ben olsam uzatırdım.Hatta keşke 2 sene uzatsaydım diyorum.

Ayrıca değişen bir parça tekrar değişebilir. 3 kere değişirse tekrar garanti olsun olmasın ücretsiz değiştirmek zorundalar sanırım.

Dün servisi aradım arkadaslar bu konu hakkında bizimde astra h aracımızın garantisi 1 ay sonra bitiyor su anda satılık zaten eğer uzatmak istiyorsanız 80 bin km sınırı var 1 yıllık 629 ytl 2 yıllık 1200 ytl dediler.

konuyu hortlatayım;

arkadaşlar aracımın uzatılmış garantisi 2017 kasım ayına kadar devam diyor;
geçenlerde klima açınca arabada uğultu meydana gelmeye başladı, klimayı kapatınca uğultu gidiyor sanırım kompresör yada kasnağı bozulmaya başladı, aracım 41.000 de astra h 2013 model 1.6 115hp,

sizce garantide sorun yaşar mıyım?

Bir markada garanti içinde yapılan işlemler her zaman çok önemli garanti kapsamında olan bir araca firma ne kadar sahip çıkar ise işte o zaman firmanın malı çok satar ama sen her zaman bazı sorunları rampaya sürmeye başlar isen işte o zaman insanlar markadan soğumakta şahsen ben soğumaktayım. Yeni araç alımında ilk işin garanti kapsamında yapılan iş malının arkadasın da duran firma olacak opel artık bayileri bu konu da uyarmalı adam gibi iş yapmayan yerlerin kapısına kilit vurması gerek.

Geri