opel frontera 2.2 ne kadar yakar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CAge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CAge

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaslar foruma katılalı 2 gun oldu gercekten forumunuzda cok aydınlatıcı bılgılere kavustum. Ben yakında 4x4 opel frontera almayı dusunuyorum 2.2 benzin. Sizce bu aracın bana sehir ici veya sehir dısındaki yakıt maaliyeti ne olabılır ve bu araca LPG taksam iyi sonuclar alabilirmiyim saygılarımla...Bu arada arac 93 model...

kac model oluyor bunlar dedigin araba saniyorum cok yakiyor

siteye hoş geldin ama öncelikle kendini formata uygun bir şekilde üye arşivinde tanıtmalısın dostum . . .

öncelıkle hosgeldın ancak kendını ÜYE ARŞİVİ'nde formata uygun sekılde tanıt. sonra yardımcı oluruz. aksı halde actıgın konular kılıtlenır

nasıl yapabılecegımı soyleyebılecek bırı varmı acaba ?

arkadaslar kusura bakmayın bılgısayarla pek aram yok ıslemı dogru mu yaptım acabaa...

arkadasım 2,2 fronteranın yakıtına baş gelemezsın cekısı cok zayıf. sorunlu bı arac.. bı hararet yaptırsan anında conta yakar. motor cok kucuk gelıyor o kasaya. arazı amaclı dusunuyorsan ısını görebılır.

Dogrusunu soylemek gerekirse o araclara bı hayranlıgım var yani fronteralara size linki versem inceleseniz arac temize benizyo fakat isin ustadıı sizlersiniz bi bakarsaniz sevinirim... http://www.taxfreecar.net/cardetail.aspx?AracID=2979

Geri