opel en çok şikayet alan araç mıdır?

valla opel çok sağlam ve güzel bi araba gidip kırık dökük araç alanlar yazıyo ben gidiyorum temizini alıyorum piyasa fiyatına adam benden aşşağısına almış aynı aracı o sanayiden çıkmıyo bende sanayiye gitmiyorum gitsem bile ufak tefek el fren teli debriyaj teli balata buji km teli gibi şeyler bunlarda çok normal şeyler ben onu söyleyen kişiye katılmıyorum şuanda parama göre araca biniyorum 11 liram vardı bunu aldım 20 olsun bi üstünü alırım 40 olsun gider sıfır alırım opeli şimdi reno pejo fiat gibi araçlarla kıyaslamak bence çok yanlışş

Herkes bana kızacak ama bence de opel çok sorunlubir marka.EGR,Katalizör.Bobin sorunlaından birini muhakkak yaşamıştır ya da çevresinden duymuştur her opelci.Fordçuya sordum adam EGR diye bir şey duymamış bile.

Herkes bana kızacak ama bence de opel çok sorunlubir marka.EGR,Katalizör.Bobin sorunlaından birini muhakkak yaşamıştır ya da çevresinden duymuştur her opelci.Fordçuya sordum adam EGR diye bir şey duymamış bile.

O dediklerinin çoğunu yaşamadım dersem yalan olur. :D yaktı opel beni :D

Japon alacağım bundan sonra araç olarak ;)

yav ne olur abartmayın...şimdi orada honda olsa araba sütlaç mı olacaktı...kimse demiyor öldürmeyen allah öldürmüyor diye...bende size başka kaza resimleri bulayım opeller ne halde :) fanatizme yöneltmeyin lütfen...dünyanın en sağlam çeliği isveç in,arabası da haliyle sağlam,ama ne kazalar oluyor o çelik gibi araba akordion oluyor..

evet honda olsa gerçekten sütlaç olurdu. alman farkı

duymaz tabi egr :D opelin egr iptal edin ford gibi yakıyor :D egr egzost geri dönüşümü olduğu için kurum yapıyor oda arıza...
bu arada alın japonuda göreyim sizi. uçan teneke hissini yaşayan bilir :)

arkadas keşke v6 ımda egr,kran sensörü,egzantrik sensörü,oksijen sensörüm bobin arızalansaydı :D Her şubatta aydoğmuş şanzımandaydı :D

gözünü sevdiğimin japonu ya..güzeel bi amortisör çakarım bineceksem doya doya binerim...yağdaaan yağa anahtar değer arabaya...ne lamba yakar ne bip eder..

gözünü sevdiğimin japonu ya..güzeel bi amortisör çakarım bineceksem doya doya binerim...yağdaaan yağa anahtar değer arabaya...ne lamba yakar ne bip eder..

Çekik gözlüleri seviyoruz Caner :rakir:

Geri