opel egem ve cam filmlerim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar geçen hafta aracımı 60bin bakımı için izmirdeki egem yetkili servisine teslim ettim ve sapasağlam bıraktığım aracımın cam filmlerinin uçlarının kalkık ve kabarmış içi hava dolmuş bi şekilde geri almışım ki ben bunu ertesi sabah farkettim çünkü aracı teslim alırken zifiri karanlıktı ve sağnak yağış vardı aracımı bile zor buldum bıraktıkları otoparkta.daha sonra hemen servisi aradım ve şikayetimi belirttim fakat bana verdiklri cevap tabiki bu hasarın sebebi kendilernin olmadığıydı.ben tam tersi olduğunu adım gibi biliyorum onlarda biz yapsak zarar oluştuğu anda size haber verirdik ve düzeltirdik demeye devam ediyorlar.şimdi ben ne yapacağim arkadaşlar tekrardan film yaptırıp bunu cebimden karşılamak tam bir enayilik gibime geliyor:(

yetkili servise götürmek hata zaten...

egem de bunu yapıyosa artık hiç bir servise güven olmaz:(

bugün egemdeydim ömür boyu garantiden söz ediyorlar yapmaları lazım bide 450den başlıyor fiyatları :eek:

valla bende çok güvenerek bıraktım aracımı ilk defa ama bu son olucak sanırım çok basit şekilde başlarından savdılar beni filmleri yapan ziebart bayisi daha fazla ilgilendi diyebilirim ama oda yenisini yaptırıcam diye sanırım:D

bugün egemdeydim ömür boyu garantiden söz ediyorlar yapmaları lazım bide 450den başlıyor fiyatları :eek:
yani az buz bi para değil filmleri ziebartta yaptırmıştım onlarada gösterdim arabayı garantiye gitti ama olumlu olmuycak sanırım sonuç.tek bi camım bi ihtimal ama diğer iki cam direk köşelerden kalkık elle yapılmış gibi adamlar kullanım hatası diyor haklı olarak.

egem nedense her zaman bana soğuk geldi... kopele götürüyordum (tanıdık) ama şimdi kapattılar... onun için arkasa geçtim... alsancak'tan üşenmiyorum ve arkasa gidiyorum....

egem nedense her zaman bana soğuk geldi... kopele götürüyordum (tanıdık) ama şimdi kapattılar... onun için arkasa geçtim... alsancak'tan üşenmiyorum ve arkasa gidiyorum....
aracı aldığım arkadaşta sıfır olarak opazdan almış ve hep oraya götürmüş banada opazın ortamı soğuk geldi o yüzden tavsiye üzerine gittim egeme ama bidaha zor ki aksesuarcı arkadaş baya bi ilgilenmişti ve başka yerlerde göremediğim aksesuarlar vardı taktırmak istediğim ama bu olaydan sonra oda olmuycak.75binde arkası denerim artık olan bizim filmlere oldu bu arada:mad:

arkadsım bırakın goturmeyın egeme ben goturmustum aracımı yukarı cıktım atolyelerıne yanda 0 vectra var dıkız kapagı sokulcek adam bodozlama tornavıda ıle daldı cıkardı catır catır ya adamlar anlamıyor bıseyden servıs dıyede gecınıyorlar ya bırakın goturmeyın ben aracımı 30000 bakımına goturmustumde 2 gun kaldı arac kı randevu ıle gıtmıstım orayada sabah 8 de o kadar yanı

Ben istanbulda tek bir servise gidiyorum arabana ne yaparlarsa gözünün önünde yapıyorlar kendi aracı gibi davranıyor üskatta bilardo oynarken camdan aracını izliyorsun fayiş fiyatta çekmiyorlar birçok adı duyulmuş servisten daha uygun fiyata

Bazı servisler müşterinin gözü önünde iş yapmaya cesaret edemez bu adamlar loca yapmışlar Çayını kahhveni içiyosun kurabiyeni yiyosun istersen akşama kadar otur aracını izle

Kendilerine güvenleri var (allah herkeze nasip etsin böyle servis nedim )

Geri