opel egem ve cam filmlerim!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok egemde senı yukarı cıkarmıyorlar gızlı bı alan orası ben hastayım ılacım var flean demıstımde zorla cıkarmıslardı benıde yoksa nerde o ıskencelrı yaparken aracına gosterırlermı sana hıc ya

Beni arabama yaklaştırmayan yere gitmem arkadaş. Ben babamdan öyle gördüm. Ustayla berabar yatar arabanın altına :D

bende böyle bir servis şeklini opelde gördüm açıkçası nissan pickupımızda var aynı zaman da ve aracımı nezaman istesem hiç bir randevu almadan götürüyorum servise başında bekliyorum maksimum 4 saatte çıkıyor servisten araç ve bütün ustalarla kanka sayılırım artık herşey gözümün önünde oluyor opazda bu böyle olmadığı için aracımı zemin kata aldıkları için egemi deneyim dedim ama o daha beter çıktı arkadaşlar sabahın 8inde çağırdılar 9 buçukta aracı servise aldılar ve akşam 6 buçukta aracı zor teslim ettiler bana.şimdi napıcaz gönül rahatlığıyla nereye teslim edebilicez biz araçlarımızı özel servisler daha mı iyidir ve ben bu cam filmlerim için nereye başvurucam egemim bu tavrı çok zoruma gitti açıkçası çok kolay sıyrıldılar işin içinden.

Beni arabama yaklaştırmayan yere gitmem arkadaş. Ben babamdan öyle gördüm. Ustayla berabar yatar arabanın altına :D
aynen öyle arkadaşım benim babamda o şekilde ve benim aracımın başına gelenleri duysa kesin önce bana kızar neden bıraktın oraya diye.

EGEM geçen sene yağ değişimi için randevu vermeye kalktı. Söylendik ama dikkate bile almadılar. Ben de gittim özel bir serviste yağ değiştirdim. Sonradan öğrendim ki İzmir'de tekel durumundalarmış. Yorumlara bakılırsa çok şikayet aldıkları halde hiç bir düzelme çabaları da yok. Demekki arkaları sağlam. İzmir'e gelince yetkili servisi terk ettim, işlerimi özel serviste yaptırıyorum, Ankara'ya gittiğimde gerek duyarsam da Opis'i ziyaret ederim.

bugün egemdeydim ömür boyu garantiden söz ediyorlar yapmaları lazım bide 450den başlıyor fiyatları :eek:

yani az buz bi para değil filmleri ziebartta yaptırmıştım onlarada gösterdim arabayı garantiye gitti ama olumlu olmuycak sanırım sonuç.tek bi camım bi ihtimal ama diğer iki cam direk köşelerden kalkık elle yapılmış gibi adamlar kullanım hatası diyor haklı olarak.

Ömür boyu garantiden söz eden saygın bir firmanın müşterisini bu şekilde başından adeta defetmesi hiç güzel bir yaklaşım değil. Bilgilendiğimiz iyi oldu, orada birşeyler yaptırmayı planlıyordum şimdi iki kere düşünmem gerekecek.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende Egem'in işçiliğinden ve ilgilerinden memnun değilim. Sanki herşey aracı satasaya kadar...
Ben aracı oradan aldım sol sürücü camım darbe ile kırılmıştı. Aracı filmli almıştım ama o firma ile anlaşmalarını fes ettiklerini söylerek komple yeni film yapalım diye tutturdular ilk başta. Dedim siz bana filmin markası numarasını verin. Yok efendim bulamazmışım vs. neyse buldum tabiki aldım dışarıda sonra onlara taktırttım. Aracı teslim aldım daha sonraki günler camım tam kapalı değilken kapıyı kapattığımda tangur tungur ses geliyordu. Bu şikayetimle götürdüm Egem'e. Usta baktı ve dediği bu camı tutan 2 yer var istersen açayım kapıyı göstereyim, bunun üzerine bu şikayetim düzeltilmeden çıktım gittim. Başka bir yetkili servise Kopel'e, (ama kapatmış malesef)arkadaşım sayesinde gittik ve gerçekten bir sorun olduğunu söylerekten komple cam krikosu siparişini verdiler ve aracı teslim ederken yağ eklemesi, kapı yağlaması gibi şeyleride garanti kapsamında sunarak parçanın gelmesini beklemek için eve koyuldum. 1 hafta sonra ürün geldi orjinal GM, kapı söküldü ve ne göreyim kapının içi komple cam kırıklarıyla dolu. Egem onu bile temizlemeden takmış camı düşünün artık ki aracı aldığımda bile cam parçaları vardı etrafda hadi onu geçtim. Kapı içi temizlendi orjinal kriko takıldı ve şimdi eskisi gibi oldu. Bunun haricinde Egem xenonlarıma garanti dışı çıkartır derken diğer servis kendisi taktığı gibi kontorulü yaparak bir problem olmadığı görüp garanti dahilindedir dedi.Yorum sizlerin..

Öncelikle geçmiş olsun. Bende Egem'in işçiliğinden ve ilgilerinden memnun değilim. Sanki herşey aracı satasaya kadar...
Ben aracı oradan aldım sol sürücü camım darbe ile kırılmıştı. Aracı filmli almıştım ama o firma ile anlaşmalarını fes ettiklerini söylerek komple yeni film yapalım diye tutturdular ilk başta. Dedim siz bana filmin markası numarasını verin. Yok efendim bulamazmışım vs. neyse buldum tabiki aldım dışarıda sonra onlara taktırttım. Aracı teslim aldım daha sonraki günler camım tam kapalı değilken kapıyı kapattığımda tangur tungur ses geliyordu. Bu şikayetimle götürdüm Egem'e. Usta baktı ve dediği bu camı tutan 2 yer var istersen açayım kapıyı göstereyim, bunun üzerine bu şikayetim düzeltilmeden çıktım gittim. Başka bir yetkili servise Kopel'e, (ama kapatmış malesef)arkadaşım sayesinde gittik ve gerçekten bir sorun olduğunu söylerekten komple cam krikosu siparişini verdiler ve aracı teslim ederken yağ eklemesi, kapı yağlaması gibi şeyleride garanti kapsamında sunarak parçanın gelmesini beklemek için eve koyuldum. 1 hafta sonra ürün geldi orjinal GM, kapı söküldü ve ne göreyim kapının içi komple cam kırıklarıyla dolu. Egem onu bile temizlemeden takmış camı düşünün artık ki aracı aldığımda bile cam parçaları vardı etrafda hadi onu geçtim. Kapı içi temizlendi orjinal kriko takıldı ve şimdi eskisi gibi oldu. Bunun haricinde Egem xenonlarıma garanti dışı çıkartır derken diğer servis kendisi taktığı gibi kontorulü yaparak bir problem olmadığı görüp garanti dahilindedir dedi.Yorum sizlerin..
benimde aracı servise bırakırken ki şikayetim ön camlar kapandıktan sonra tam oturmaması ve tıkır tıkır ses gelmesiydi cam filtrelerinin temizlenmesi gerekiyo dendi bende normal olarak tamam temizlensin dedim ve bu işlemi hava tutaraka yapmışlar kendileride gösterdi bunun uygulamasını bana yani tek seçenek bu uygulama sırasında filmlerim zarar gördü ziebarttaki usta bile baktığı gibi gördü bunun içine hava kaçmış diye ama egeme göre onların hatası değil bu işlemi gayet sağlıklı bi şekilde yapmışlarmış bi zarar werilmiş olsa usta gelip bildirirmiş ve beni arayıp böyle böyle bi zarar oldu ama biz düzelticez diye beni ararlarmış kendileri bana bunu söylediler kendileri.yorum sizin.

:) 3.sanayide özet-özel opel servis ismail usta,işçilik süper fiyatlar makul bence,ben arabamı hep oraya götürüyorum tavsiye ederim 462 47 42

Herzamanki egem şikayetleri normal arkadaşlar adamların arkasında çok sağlam biri var herhalde yoksa şimdiye kadar bayilikleri alınması gerekirdi.

Geri