Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu olay doğru.Benim aracımın da fren balataları 1000km olmadan ötmeye başladı...Sorun diskte de olabilir..
2000 TL verilecekse bütün bunlara,üzerine biraz daha koyun,gidin Stop Tech, LGL , veya XYZ Motorsports'dan büyük disk ve 4 piston kaliper takın.
ötmesine ötsün de Emre kardeşim; öyle bir duruma geldi ki sanırım disklere yapışıp kaldığı için basmadığım zaman trafikte yavaş yavaş ilerlerken de ötüyor bu bende takıntı oldu.Dediğin markalardan en uygun ve bana nihayet rahatladım dedirtirecek olan hangisi?
ayrıca teşekkürler
Tabiki her türlü servisten alacağınızdan daha pahalıya gelecek,ama en azından hem fren performansınız artacak,hem görüntü açısından güzel olacak hem de daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşünüyorum...Fiyatları açısından çok bir bilgim yok ancak,
LGL (Lögel Makine San.) , EBC , Stop-Tech bunlar piyasada çok pahalı olmayan markalar , Brembo , APRacing , Wilwood , Endless , Tarox gibi markalara göre. Araştırın derim
LGL'nin s2000 baya başarılı idi , çevreden duydugum kadarıyla iyi ve kaliteli ürünler çıkarıyorlar.
Diğerleri orjinal sistemden on kere iyidir merak etmeyin![]()
omni iyidir hayirli olsun ama performans balatasiz potansiyelinin cok cok azini kullanirsiniz.
Balata da EBC Greenstuff mukemmel uyum sagliyacaktir.
Teşekkürler arkadaşım bunlar ilaç gibi bilgiler,merak etmeyin kıymetini biliyor ve uyguluyorum
saygılar