opel disk balatalarda kampanya varmış!!

paspas 110 mesela ben aldım
dıskler ve balatalar benımde bıtık.bana da dedıler 3000 km gıder dedıler.
ben ses ve benzerı işleri yetkılıde.mekanık işleri özelden yanayım.özel yapamaz ıse yetkılıye gıdıyorum...

Opel'in kampanya var dediği belkide geçici piyasa ile aynı fiyatlar ama kesin bunda da bir hinlikleri var.Hiç ama hiç güvenmiyorum ben bu yetkili servislere.Servisten bir deli fişek kardeşim araca titizlendiğimi görünce "agbey lastiklerde inanılmaz kampanya var performans lastiği (hatırlamıyorum ama bridgstone olabilir) yarı fiyatına kaçırma bir set kaldı" demişti.Saf bir sevinçle almaya tasallut ediyordum ki.Kurtarıcım diğer servis danışmanım kolumdan tutup kenara çekerek "ağbey sakın tarihi eskidi diye elden çıkarmaya çalışıyorlar sakın alma" dedi.Artık gel yağına suyuna bedava bakalım deseler bir huylanma oluyor bende.Burda ki bilgiler doğrultusunda balata ve disk'te daha dayanıklı kaliteli markalar araştırıyorum.
teşekkürler

bencede

ben yaklaşık bir ay önce arka diskleri değiştirdim..tanesi 170tl di...işçilik ücreti ödemedim...bence de indirim diyerek aslında kazıklıyorlar...

Aracınız 2008 model km kaç oldu acaba frenler bitti?
40 bin hatta 60 bin balata değiştirmeden kullananlar var...

dün benım özel servısımı sordum
diskler 150
balatalar 80 dedı
bunlar sadece ön takım fiyatları...

Aracınız 2008 model km kaç oldu acaba frenler bitti?
40 bin hatta 60 bin balata değiştirmeden kullananlar var...

Mustafa bey aracım 55 bine yaklaştı,değişiminden şikayetçi değilim,sadece işgüzarlıklarına sinir oluyorum.Yeni takılan fren balataları 1000 km olmadan ötmeye başlar mı ? Tek elle tutulur açıklamaları bütün arabaların ötüyormuş,asbest kullanılmadığı için yeni model her arabada bu hastalık varmış.

dün benım özel servısımı sordum
diskler 150
balatalar 80 dedı
bunlar sadece ön takım fiyatları...

levent bey;
şunu da öğrenmek gerek acaba sorduğunuz diskler fason mu,orijinal mi? Bazen bu detaylarda kaçıyor.Birde diskler astra'nın her modelinde farklı imiş 4 bijonlu var 5 bijonlu var.Benim aracın diskleri 420 tl.miş.servisin bana söylemesi balatalarda 210 tl.sından 109 tl. sına inmiş ay sonuna kadar.
saygılar

başak oto var ıkıtellı de sorabılırsın...

Mustafa bey aracım 55 bine yaklaştı,değişiminden şikayetçi değilim,sadece işgüzarlıklarına sinir oluyorum.Yeni takılan fren balataları 1000 km olmadan ötmeye başlar mı ? Tek elle tutulur açıklamaları bütün arabaların ötüyormuş,asbest kullanılmadığı için yeni model her arabada bu hastalık varmış.

Bu olay doğru.Benim aracımın da fren balataları 1000km olmadan ötmeye başladı...Sorun diskte de olabilir..

2000 TL verilecekse bütün bunlara,üzerine biraz daha koyun,gidin Stop Tech, LGL , veya XYZ Motorsports'dan büyük disk ve 4 piston kaliper takın.

CORSA C ARKA BALATALAR 2'Sİ 140tl ...

Geri