Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bende hb lerde şu arka bagaj kapsına sinir oluyom benim hoparlörlermi agır geliyo nedir anlamadım ne zaman bagajı açıp içinden bişi almaya kalksam bagaj kapısı ustüme dogru geliyor sinir edio beni iplerinide kısaltmak istemiom birgün arada tavuk gibi ezecek beni ama ne zaman bilmem:)

Bi gün adamın biri servisteyken yanıma geldi konuşuyoruz...Sonra Ön camın altında silieceklerin olduğu plastik aksamda (adını bilmiyorum) 1 tane yağmur suyu tahliye deliğinin olduğundan dert yanmıştı (bende o gün fark ettim) Allahım ya insanlar nelere takıyorlar :)

ya bıde bılmıyorum benm arabaya özel bişeymi ama opellerde cam otomatiği varya hanı bısey sıkışrsa kendı gerı ınıyor onun zamnasız inmesı benı uyuz edıyor

bende koltuk gıcırdaması ve panoromik sunroofun lastıklerının gıcırdamasına hastayım. arkadaşlar sakın sunrooflu arac almayın ben heves ettim aldım halt ettim arabaya bınınce tavanı dovuyorum ses kesılsın dıye arada bırde camı yukarı dogru ıtıyorum ses azalıyor. en son çare olarak L5 i devreye sokuyorum yapacak bir şey yok

2500-3000 devire kadar çok güçsüz olması...

ben ilk aldığımda 2000 yılında teyp e tilt olmuştum ya 1.4 lerde kaset reverse yoktu elle çıkarıp değiştiriyordun yuhhh demiştim o zaman ama yine kullandık tabii...

tnng yln' Alıntı:
Opelde Beyenmedigim Birsey Yok Vallahi Olsada Almazdim Zati Ama Bir Seyini Cok Sevİyorum Opel Logo Sunu......
:)

opelin beğenilmeyenleri

selam arkadaşlar Ben daha bir yılık opelci ama internetten veformdan yaptığım araştımalara göre hiçhoşa gitmeyeni EGR le falfi şimdilik zözü edilenler keyfe keder.İnsanı yoludan etmez.Esenlikler dileğiyle hoşça kalın.

vectra a kullanıyorum en çok verdiği sorun klima gazının bitmesi

arka amortisörler

havalar biraz soğuyunca kasisden geçince gıcır gıcır öten amortisörler yağlatıyorum 1-2 ay iyi sonra yine gıcır gıcır.
Neyse ben vectrayı böylede seviyorum....
ha bide selektör yapıp sinyal kolunu birden bırakınca uzunlar yanıyor gece onada gıcığım..:-))))

Geri