Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maliyeti düşürmek adına malzemeden çaldıklarının resmidir.

Ama yinede OPEL imi seviyorum.

:) ama yakısıyor

İŞTE BARDAĞA AKROBASİ YAPTIRAN MEŞHUR BARDAK ZIPLATICI

Ama yinede OPEL imi seviyorum

TheOne' Alıntı:
tigra' nın kasasına göre arka koltuklar bence normal... Aynı durum CRX' de de var.Kısaca bu tip arabaların hepsinin arka koltuğu tabure şeklinde...

Yavuzcum senin arabana da motor koymuş adamlar bırak artık gövdeymiş, görüş mesafesiymiş falan :)

abi CRX lerin orjinalinde arkada koltuk yok.sadece turkiyeye giricek olan crx lere piyasa endişesiyle konmuş arka koltuk..zaten arkaya oturabileni alnından öperim.Ayrıca crx lerde kütük gibi.ortalama 40 la giderken bi çukura düşersen araba sanki alt takımı orda bırakmış gibi bi gürültü çıkarıyor.Ayrıca eger orjinal halde kullanırsan araba durmuyor :).fren denen bi olay yok diyebiliriz.Ve sunroof-klima her zaman problemli.sorunsuz çalışan bulmak hemen hemen imkansız.arka görüş olayını söylemeye bile gerek yok.ve her zaman distr. kapağı sorun çıkarır..crx alacak olanlara tavsiyem ilk önce dist. kapağını kontrol etmeleridir :).iç aydınlatma sıfır.daha neler varda sanki ihanet etmiş gibi hissettim yaw...

performans arabalarında konfor ve donanım beklememek lazım aslında...

koltuk gıcırdaması .

benim opelde koltukta sallanma var ama gıcırtı yok şanslıyım sanırım:D
maşallah maşallah nazar değmesin.

sky eye dediği gibi ecotec motor kadar berbat bir motor yok piyasada

benim kılıma su tahliyesini sağ ön göhüslük altına akıtıyor. ne zaman servise gitsem unutuyorum.

Ya Benİm Cam AÇilirken Vİİyyukkk Dİe Ses Çikario Neden Acaba Naapmam Lazim???

Geri