Opel de Begenmedikleriniz Neler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oonderk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şoför koltuğunun gıcırdaması ve şu anda arızasından dolayı surekli öten,öttükçe kapatmaya çalıştığım park sensörü

:D:D:D:D ya markayı bitirdiniz benden söylemesi:D:D:D

herkes olumsuzlukları yazmak zorunda olduğu için öyle bir izlenim oluşabiliyor evet :) ancak bu tür şikayetler herhangi büyük bir markada da sıralanırdı eminim...

tabii ki... Bakıldığı zaman hepsi kıl tüy sorunlar aslında...

arkdalar opelciyiz surda hepimiz kı ınanıyorum hepiniz bu ozellıgı sevmıyor neden bahserdımı anladınız deme tabiki
tigranin koltukları abi arkada koltuk yoq sandelye var yaD: adamda afedersın poposu kutuk gibi oluyor tahta var sanki orda :):):):):):):)

ben Kadett için söyleyim; arka görüş ve kötü malzemeden yapılmış göğüs..

tigra' nın kasasına göre arka koltuklar bence normal... Aynı durum CRX' de de var.Kısaca bu tip arabaların hepsinin arka koltuğu tabure şeklinde...

Yavuzcum senin arabana da motor koymuş adamlar bırak artık gövdeymiş, görüş mesafesiymiş falan :)

:d tgiralarda guzel ama yaa :D spoylere felan gerek yoq adamlar oyle bır yapmıskı direk yere cokuyor araba hele gene bole bır musterımız var adama eksoz takıcakdım kayıs degısdırdık adama fıltreyı takdırmadan bır sekıl yapıyım dedım adam da yanımızda :D bır kedırdım elektırıgı adma arabayı filtresizi kullanıcam dıyordu :) eksoz takdırmakdan vaz geçdi:=:)

Kısıtlı görüntü GTC dede var
İşte canlı canlı ispatı

TheOne' Alıntı:
tigra' nın kasasına göre arka koltuklar bence normal... Aynı durum CRX' de de var.Kısaca bu tip arabaların hepsinin arka koltuğu tabure şeklinde...

Yavuzcum senin arabana da motor koymuş adamlar bırak artık gövdeymiş, görüş mesafesiymiş falan :)
çok nankörüm yaaa :D

Geri