Opel Corsa'yı nasıl bilirsiniz.

2002 Corsa 1.4 comfort sahibiyim.Çok memnunum aracımdan.Palio ya falan kıyaslarsan Ezip tokatlayıp 2 ye böler

adam yazıp kaçtı insan bi cevap verme tenezzülünde bulunur corsaya kalitesiz demek biraz cesaret ister korktu sanırım

Ben de iki ay kadar evvel bir 2003 corsa enjoy o.v. aldım. 23000 de pırıl pırıl araba ben 5-6 senelik olduğuna inanasınız gelmiyor.

Araba seçimi ve kararsızlığım sırasında Hyundai Getz düşünüyordum. Dışarıdan fena görünmüyor ama kapıyı bir açtım sanki evin tahta kapısını açıyorum o kadar mı kaliteden yoksun olur. Allah korusun kağıt gibi ezilir istenmeyen bir vakada.

Ama Corsa'nın her bir yerinden kalite akıyor. Tabi sınıfına göre.

Ne demiş atalarımız.
Amerikanın parasından (Şu an bunun geçersiz olduğunu kabul ediyorum :)),
Rusun karısından,
Alman'ın arabasından
vazgeçmeyeceksin...

Ben de iki ay kadar evvel bir 2003 corsa enjoy o.v. aldım. 23000 de pırıl pırıl araba ben 5-6 senelik olduğuna inanasınız gelmiyor.

Araba seçimi ve kararsızlığım sırasında Hyundai Getz düşünüyordum. Dışarıdan fena görünmüyor ama kapıyı bir açtım sanki evin tahta kapısını açıyorum o kadar mı kaliteden yoksun olur. Allah korusun kağıt gibi ezilir istenmeyen bir vakada.

Ama Corsa'nın her bir yerinden kalite akıyor. Tabi sınıfına göre.

Ne demiş atalarımız.
Amerikanın parasından (Şu an bunun geçersiz olduğunu kabul ediyorum :)),
Rusun karısından,
Alman'ın arabasından
vazgeçmeyeceksin...
:good: :good: :good: :good:
benim aracım corsa B, corsa C de kullandım ve fiyat-sınıf-kalite karşılaştırmasında, görsellik olarak da ben tek geçerim.

bişey vardır o araçta normal değildir.genelde nadiren görülür böyle şeyler her marka arçta.

bence niyette bişey olabilir çünkü kuyuya taş atıp kaçmak olmaz...

Geri