Opel Corsa'yı nasıl bilirsiniz.

bende corsa kullanıcısıyım ve dediğiniz şeyleri kesinlikle yaşamıyorum. ne bir yeri çatladı nede fırladı. bunu fanatiklik olarak görmeyin sakın. durum neyse onu yazıyorum. tamam kullanılan malzeme bir vectradaki kadar kaliteli olmayabilir ama kendi sınıfında gayet başarılı. birtek yaşadığım sorun tıkırtı burçları ile olan kronik ses sorunuydu. sizin araç çok hor kullanılmış bence.

nerdeyse aynı seylerı yazıcaktım...ben de opel corsa kullanıcısıyım ve aracım 2001 1.4 gelınde bır görun

ikinci el araçlarda bu tür sorunlar o arabayı alan kişinin şansına kalmış bence sizin aracı aldığınız şahıs arabaya pekte ii bakmamış hatta arabanın ciddi kazası bile olabilir biraz iyi bakılmış 10-12 senelik corsalar 2008 model benim diyen çoğu arabaya taş çıkartır sağlamlık konusunda...

ikinci el araçlarda bu tür sorunlar o arabayı alan kişinin şansına kalmış bence sizin aracı aldığınız şahıs arabaya pekte ii bakmamış hatta arabanın ciddi kazası bile olabilir biraz iyi bakılmış 10-12 senelik corsalar 2008 model benim diyen çoğu arabaya taş çıkartır sağlamlık konusunda...
:good: :good: :good:

opel olduğuna eminmisiniz çakma falan olmasın !

QPEL olmasın o :) SQNY gibi harf değişikliği ile :) QPEL CQRSA :D

abi varya konuyu her okuyuşumda içim bi garip oluyor! Opel Corsayı nasıl bilirdiniz gibi okuyorum sonra bi içim acıyor :D yau ölmüş gibi!..

iyi biliriz!.. :)

benim corsam 2004 ve 127000 km hala ilk günkü temizliğinde senin araç galiba feleğin çemberinden geçmiş.

ben memnunum ama kaporda biraz zayıf

corsa gls kullandım. çok sağlam arabadır.

Her yönüyle bence süper araba.

Geri