Opel Corsa yeni motor seçeneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patriot1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patriot1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel Corsa için yeni motor seçeneği Türkiyeye gelmiş.

1.3 CDTI ECOFLEX 95 HP Start Stop.

Start stop teknolojisi ile Corsa Şehiriçi 4.4 litre eurodizel şehirdışı 3.1 litre eurodizel karma'da 3.6 litre eurodizel tüketiyor. Henüz teknik veriler opel.com.tr'de yok ama ben Opel.De sitesinden inceledim. İncelemek isteyenler için Link:

http://www.opel.de/content/shop/cars/corsa/product/engine/content.jsp?popup=quickconf&engine=LSF

Corsa Düşünenlere duyrulur çok makul tüketimi var. Enjoy 111 36 bin TL Cosmosu 39 bin TL

eco flex astra h lere de yüklenebiliyormuş 30 tl karşılığı ama faydası ne onu bilmiyorum ?

eco flex astra h lere de yüklenebiliyormuş 30 tl karşılığı ama faydası ne onu bilmiyorum ?

ECOFLEX yazılımı atılıyorsa yakıt değerlerinin düşmesi gerek. Bir araştırmak gerek bu durumu. Ciddi bir düşüş varsa bu yazılımı attırmakta fayda var.

ben haramideredeki erdemirleri kullanıyorum ordaki usta bana söyle ancak ciddi değer düşümünden ziyade az fark ediyor ama asıl güzellik bu salınımında oluyormuş doğaya katkısı bakımından

yakıt tuketımı harıkaymıs...

Yakit'a % 0,5 ile % 1 arasi daha ekonomi katiyor o kadar. Herhangi bir opel yetkili servise gidip yükletebilirsiniz bu programi

Bununla ilgili birkaç başlık vardı forumda, "ecoflex yazılım güncellemesi" diye aratırsanız çıkar.
Tüketimi asıl düşüren start-stop mekanizmasıdır tahminimce. Yazılım güncellemesi yakıt tüketiminde çok büyük düşüşler sağlamıyor. Ekzos salınımını düşürüyor.

Olay aynen budur

bu motor astra j kasaya konulan motor..95 bg 190 nm tork..

Arkadaşlar Opel Corsa için yeni motor seçeneği Türkiyeye gelmiş.

1.3 CDTI ECOFLEX 95 HP Start Stop.

Start stop teknolojisi ile Corsa Şehiriçi 4.4 litre eurodizel şehirdışı 3.1 litre eurodizel karma'da 3.6 litre eurodizel tüketiyor. Henüz teknik veriler opel.com.tr'de yok ama ben Opel.De sitesinden inceledim. İncelemek isteyenler için Link:

http://www.opel.de/content/shop/cars/corsa/product/engine/content.jsp?popup=quickconf&engine=LSF

Corsa Düşünenlere duyrulur çok makul tüketimi var. Enjoy 111 36 bin TL Cosmosu 39 bin TL

Bu motorun ecosu 75hp idi...Şimdi 2010 dan sonra +5 hp ekleme yaptılar bazı motorlara..İnsignia dada var eco motor...Ancak corsadaki eco motor buysa normal dizeli kaç hplik olacak?Umarım tek dizel motoru olmaz :(

Geri