Herkese Merahaba ;
bir ay kadar önce 2005 model 1.3CDTI NJOY EASYTRONIC aldım.Bazı sorularım var.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bir ay kadar önce 2005 model 1.3CDTI NJOY EASYTRONIC aldım.Bazı sorularım var.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
- Lastiklerim 185/55/15 biraz eskimiş durumda.Yaz bitiminde değiştireceğim.Hangi marka ve model iyidir?Goodyear,michelin,bridgestone arasında kaldım???
- Eşim için Park sensörü taktırmak istiyorum.Ama arkada siyah siyah görünmesini istemiyorum.Önerebileceğiniz bir yer model var mıdır?Fiyat ne aralıkta olur?
- Bugün arabayı yıkattım.Eve gelince baktım.km ekranının lambası yanmıyor.vites ekranı görünüyor.Ama km ekranı ancak çok dikkatli bakınca görünüyor.Ne olmuş olabilir?Ne kadarlı bir masraf olur
- Bir de asıl sorum 2.vitesten birinci vitese inince (otomatik kullanımda) araçta öne doğru bir yığılma oluyor gibi.Ama sadece 2'den 1'e inince.Diğer viteslerde yok bu.Bu neden olabilir?Önceki sahibi bana baskı balatayı değiştirdiğini söylemişti.1000 km sonra servise git ayarını yaptır yeni vites ve şanzıman yazılımını yüklet dedi.Erdemir servisine götürdüm.Gerek yok deyip gönderdiler.Ama bu sıkıntı devam ediyor.Neden olabilir?
- Arkaya rüzgarlık taktırmak istiyorum.Stopların üzerine.Nerden kaç paraya alabilirim?