opel corsa vs. ferrari 360

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eyanc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nitro tankının ibresini görüyorsunuz. sonuç olarak o ağırlıkta bir arac için bence normal.

:eek::eek:

opel turboyu corsa ferrari yi 360 derece çevirir:D:D:kop:

Pardonda Corsa bir tarafinida yirtsa biraz zor gecer Ferrariyi.O kadar drag seyrettim, birtek Subaru nun Ferrariyi tokatladigini gordum. Oda sirf 4 ceker olmasindan. Ferrari yolu tutana kadar Subaru yolun zaten 4 te birini katetti. Sonra Ferrari Allah Allah sesleriyle yardirdi ama zaten drag dedigin 1/4 mil, aninda bitiyor. Corsaya sigacak motor hem Ferrayi gecemez hemde pati ceker, Ferrariyi gececek agir motorda Corsa ya sigmaz . Tabi bu benim gorusum.....

Pardonda Corsa bir tarafinida yirtsa biraz zor gecer Ferrariyi.O kadar drag seyrettim, birtek Subaru nun Ferrariyi tokatladigini gordum. Oda sirf 4 ceker olmasindan. Ferrari yolu tutana kadar Subaru yolun zaten 4 te birini katetti. Sonra Ferrari Allah Allah sesleriyle yardirdi ama zaten drag dedigin 1/4 mil, aninda bitiyor. Corsaya sigacak motor hem Ferrayi gecemez hemde pati ceker, Ferrariyi gececek agir motorda Corsa ya sigmaz . Tabi bu benim gorusum.....

O Corsa'da 4 çeker.Muhtemelen C20LET var üstünde oynanamış, bence 300Hp'den aşağı değildir.Ferrari düzgün yürümüyor ama Corsa da boş bir Corsa değil...

Corsa nin 4 cekeri oldugunu bilmiyordum. Ama 4 ceker olsa bile hafifliginden dolayi yolu Ferrari kadar iyi tutabilecegine pek inanamiyorum.

Corsa nin 4 cekeri oldugunu bilmiyordum. Ama 4 ceker olsa bile hafifliginden dolayi yolu Ferrari kadar iyi tutabilecegine pek inanamiyorum.

Corsa A'ya Calibra 4x4'ün motor, aktarma ve şanzımanı... ;)
Drag'de hafiflik her zaman iyidir. :)

Vay be adamlarda para var imkan var

Bir aracı gerektiği kadar ağırlaştırmanın çok zor olacağını zannetmiyorum. Ayrıca bir kaç modifikasyonla En kral ferrariyi geçebilecek daha bir sürü araç var. Mesela Toyota Supra, Nissan Skyline, Mazda RX7, RX8, Honda S2000, vs. daha bir sürü sayılabilir, bir Mitsubishi EVO IX MR edition' ın modifiyesiz hali bile 2.0 cc motor için 400 beygirdir, modifiyeden sonra ne olur bir düşün istersen. En kral Ferrari bile yalan olur.

Geri