arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sorununuz çözülür. Ben kendi deneyimim den bir örnek vermek istiyorum yorum sizin. 98 model b kasa vectra gl aracım sürekli klima gazını eksiltiyor ve belli bir basıncın altına düşüncede soğutma yapmıyordu. Defalarca gaz bastırdım en düşük 25 tl veriyordum. Birkaç kez test yaptırdım kaçak çıkmadı mantıken siboptan olduğunu anladım cihaz ordan bağlı olduğu için vede başka yerden kaçak olmadığı için bu kanıya vardım. Plastik kapak yerine cıvata sıkarak körlemeye çalıştık yine kaçırdı. Siboptan çıkan kabarcıklar resmen görünüyordu. Bu sibop orjinal değil herhalde dedim olurmu abi bisiklet sibobu işte bütün sistemlerde aynı kullanıyoruz dediler uzmanlar ya tamam dedik. Bütün bunlar ığdır da iken oldu yani yetkili servis en yakın van da vardı. Neyse şark görevi bitti eskişehir e geldim. Boya ile sistemi özel bir serviste tekrar kontrol ettik yine hata yok. Arkadaş gel seni yetkili servisin müdürü ile tanıştırayım dedi. Opel alpata ya gittik müdür le tanıştık derdimi anlattım aracı getir çözeriz dedi. Ben biraz konuşacak oldum sen getir ben gerekeni yapacağım korkma maliyetli ise haberleşiriz dedi. Tek sorduğu klima gazı varmı dedi evet yeni test yaptırdım dolu dedim. Uzun lafın özü sibop orjinal değilmiş bisiklet sibopu bu basıncı taşımaz orjinalini taktık dedi. Ayrıca ufak tefek boya rötuşlarını cam arızasını ve motor temizliğini yaptırmış motor yağını tamamlatmış. Hesap mı kocaman sıfır. Gelelim bir ton paraya sebep olan sibop bedeline üç lira. Oda benden olsun dedi. Ogün bugündür lastiğim patlasa servisteyim. Çalışanların yüzde seksenini tanırım ilgi alaka ve insanlıkları benim için ayrı bir memnuniyet konusu. Umarım sizde benim gibi huzur bulacağınız bir servis bulursunuz. Opelden daima keyif almanız dileğiyle