Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracımdaki dijital gösterge küçücük. Ancak bazı Opellerde bu ekran daha büyük. Büyük ekran hangi modellerde var. Bu parçayı nerden temin edebilirim.
opsiyon olarak navigasyonlu paketlerde bu ekran var.
donanım için gerekli parçaları servisten veya çıkma olarak veya ebay gibi sitelerden temin edebilirsin.
fiyatları görünce zaten bu fikrinden vaz geçeceksin
CID ekrandır kendisi, namı diğer renkli ekranlı yol bilgisayarı. Tech-2 ile programlanarak aktif edilir. Essentia paketlerde çalışmaz. Buna sahip bir aracınız yoksa bunu almak yerine doğrudan gene Opelin orijinal aksesuarı olan Tocuh & Connect' i tavsiye ederim, o cihazda da navigasyon ve bluetooth özelliği vardır fakat yol bilgisayarı özelliği yoktur. Amaç sadece oradaki ekranı büyütmekse, ben size şiddetle GID ekranı tavsiye etmek istiyorum en azından daha hesaplı.
Tek başına CID ekranın alınması parayı sokağa savurmak olur ve hiç bir işe yaramaz. Bununla birlikte CD30mp3 teybin de değişmesi gerekiyor. DVD 100 NAVI teyp ile birlikte kullanılırsa navigasyon özelliği kazandırılır ki sadece ekranın kendisi bile Türkiye' ye 2bin liradan ucuza gelemez (ebay gibi sitelerde aşağı yukarı 350 400 avrodan satılır+kargo+gümrük vergisi kaçınılmazdır)
Bluetooth ve handsfree görüşme sağlamak için ayrıca mikrofon ve bluetooth modüllerinin eklenmesi gerekiyor.
Siz bu ekran yerine sadece 80 liraya çerçevesini alırsanız ve oraya bir tablet monte ederseniz tavsiyem şu olacak, obd2 soketine bir bluetooth özelliğine sahip elm327 chip takarak gene tablete yol bilgisayarı özelliği kazandırabilirsiniz fakat bunların kontrolünün hiç biri direksiyon üzerinden olmayacaktır bunu da unutmayın