opel corsa d sis lambası YARDIM!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myopel1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myopel1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrh arkadaşlar.opel corsa d sahibiyim.arabada ön sis farları yoktu.ben sonradan alıp taktım fakat kablo bağlantısını nasıl yapacağım.içerde sadece arka sis farı için düğme var.arka sis farıyla birlikte yanması için parelel bağlasam sorun olurmu.sigortanın amperinin artırmam gerekirmi.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim...

arkadaşım sakın aynı düğmeye bağlama hem trafikte sorun yaşarsın hemde sigortalarda pralel bağlama. anladığım kadarıyla kendin bağlamaya çalışıyorsun benim bilgim yok ama kardeşim tamirci bu işlerden anlıyor ona bir danışayım sana yarın net bir şey söylerim ayrıca arka sisleri yakma düğmesinin üstünde ön sis düğmesi için yer olması lazım ona uygun bir düğme muhakkak vardır. aslında iyi bir oto elektrikçiye bağlatsan daha sağlıklı olur ama karar senin tabi.

evet arka sis lambasının üstünde boş bir düğme var.ben düğme işini araştırayım.sigorta kutusu o düğmenin olduğu yerin arkasında.olmazsa boş bir sigorta yerinede önleri bağlarım.diğeriyle tamamen bağımsız olmuş olur.tteşekkür ederim bilgiler için.

arka sis 2 ader 21 wattlık labma baglandınızda sıstem 1 sanıye acıyor ve roleler kendını kapatıyor yanmıyor o yuzden onlambaları ona baglıyamazsın bende arka sıslerı 2 lemeye calısıyorum ama 21 wattdan daha dusuk 2 lamba takarsam duzelıcegıne ınanıyorum saygılar

Geri