Opel Corsa d orjinal 16'' jant ile alçaltmak

tamam ama benim araç o 3.5 luk hr ile böyle bir görüntüye kavuşacakmı ben onu merak ediyorum bak yukarıdaki yazılanlara 5 cm le olur diyor arkadaşlar ! ?

Abi jantın göbeğine şerit metrenin ucunu koyup çamurluğa doğru ölçeceksin çıkan sonuçtan 3.5cm daha alçak olacak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:06 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:01 ----------

Tatmin etmezse 5 likte olur fakat iyice zıp zıp olacak cadde kullanımı için zaten amortisör modifiyesi gerekmez meretlerin en yumuşak modu bile orjinalinden çok daha sert

Abi jantın göbeğine şerit metrenin ucunu koyup çamurluğa doğru ölçeceksin çıkan sonuçtan 3.5cm daha alçak olacak
bak şimdi merak ettirdin üşenmesem inip bu saatde ölçecem :)
markete gittim geldim bu sıradada ölçtüm önde lastikle çamurluk arasında 5cm arkada 4.5 santim boşluk var buda demek oluyorki bana 5 cm alçaltacak biir yay gereklii , şimdi soru şu 195 55 16 lastik 5cm yayla sürtermi?

Son düzenleme:
markete gittim geldim bu sıradada ölçtüm önde lastikle çamurluk arasında 5cm arkada 4.5 santim boşluk var buda demek oluyorki bana 5 cm alçaltacak biir yay gereklii , şimdi soru şu 195 55 16 lastik 5cm yayla sürtermi?
Fiyat olarak 450 500 den baslar genelde. 5 cm bosluk varsa bence yine 3.5 luk alin tam lastik ve camurluk arasi kapanmis olur muaynede de sikinti olmaz oyle olunca. Araya el girmezse muaynede gecmiyor cunku. Hem arkasi da biraz daha havada kalir biri oturdugunda falan tam duz olur arac. Dikkat ettiyseniz benim de arkasi baya havada fakat 2 kisi oturunca tam kapaniyordu lastik ve camurluk arasi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

5 likle sürtmez merak etme

Fiyat olarak 450 500 den baslar genelde. 5 cm bosluk varsa bence yine 3.5 luk alin tam lastik ve camurluk arasi kapanmis olur muaynede de sikinti olmaz oyle olunca. Araya el girmezse muaynede gecmiyor cunku. Hem arkasi da biraz daha havada kalir biri oturdugunda falan tam duz olur arac. Dikkat ettiyseniz benim de arkasi baya havada fakat 2 kisi oturunca tam kapaniyordu lastik ve camurluk arasi.

Dün gece bayağı bir araştırdım anladığım kadarıyla h&r 3.5 luk yay benzinli araçlar için olanı, aracı benim istediğim kıvama getiriyormuş dizel benim araç benzinliden daha ağır motoru var ve benzinli yayı takınca fazladan bir düşme oluyormuş şu an ki kararım h&r 3.5 benzinli model yayı takmak, biryandan da coliver araştırıyorum 800 liraya bir marka varmış fakat aracı çok sertleştiriyormuş...
Orjinal jantlar ile aracı basınca görünümü sizce nasıl oldu (resimde). 17'' olduğunu tahmin ettiğim bir jant beğendim forumdaki bir konuda, konuyada yazdım markası modeli ne diye bakalım cevap gelirse o jantıda araştıracam.
jant bu
x5f_big_gunmetal_orange.png
[/QUOTE]

Diğer konunuz da bütün ölçüleri ebatları olması gerekenleri yazdım. Benzinli yayı kullanımı oldukça yaygın, daha fazla düşüyor olabilir fakat ağırlık oranları farklı. Jant alacaksanız da verdiğim ölçülere sadık kalmaya çalışın. Aracı düşürmenin 35mm den sonra amortisör, aks kolları, z rot üzerinde ki stresi arttırdığını da unutmayın.

Dün gece bayağı bir araştırdım anladığım kadarıyla h&r 3.5 luk yay benzinli araçlar için olanı, aracı benim istediğim kıvama getiriyormuş dizel benim araç benzinliden daha ağır motoru var ve benzinli yayı takınca fazladan bir düşme oluyormuş şu an ki kararım h&r 3.5 benzinli model yayı takmak, biryandan da coliver araştırıyorum 800 liraya bir marka varmış fakat aracı çok sertleştiriyormuş...
Orjinal jantlar ile aracı basınca görünümü sizce nasıl oldu (resimde). 17'' olduğunu tahmin ettiğim bir jant beğendim forumdaki bir konuda, konuyada yazdım markası modeli ne diye bakalım cevap gelirse o jantıda araştıracam.
jant bu
x5f_big_gunmetal_orange.png
[/QUOTE]
Coil ler sert oldugu icin baya sekme yaptirir bu da araci olumsuz etkiler

benimkide yaklaşık önler 3 arkalar 2.5 cm 5 likle arkaya iri yarı 3 kişi oturmazsa yada bagajda çok ağır yük taşınmazsa sürtmez

bugün jant bakmaya gidecem daha doğrusu dün baktım bugün bi arkadaşla gidecez tekrara bakacaz takmayı düşündüğüm jant şu

yakışırmı dersiniz yay önümüzdeki ay takabilrim bu ay traktör gibi gezecem :)

Jantı taktırdım 17lik 205-45-17 lastik, pazartesi günü 5cm eibah takılacak inşallah

5 cm ile arka bukadar düşmez şu an arkada 4 lastik duruyor iki lastiği eşit düşürdüm paintle yaptım sanırım böyle birşeyler olacak pazartesiye yada oturuncamı diyim !

Büyük ihtimal, bodrumda çürüyen sub bass ımı da yüklerim pazartesi
Yazılım yapamadık dr.ecu yazılım yapılacaktı 105bg e çıkıyormuş fakat beyinde işlemci değişikmiş söküldü bağlandı ama yapamadık onu 1-2 ay sonra gelirse anca ozamana yapacaz.
Farları siyah kaplatma ,ön tarafa lip (siyah) ,rüzgarlık (siyah) , yan marşpiyel sıradaki yapmak istediklerim allah nasip ederse...

Son düzenleme:
Geri