Opel Corsa D kullanıcılarına..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalan dolan durumu yoktur da sanırım bikaç yanlış bilgilendirme var.umarım istediğin özelliklerde corsa d alırsın

Arkadaşım kimse sana yalan demedi varsa öyle bi araba ben kendi 90hp'lik Cdti Njoy Corsamı satar ondan alırım diyorum Oktay abide aynı şeyi söylüyo. Oktay abidede benim imzamdaki arabanın benzinlisi ama tıpatıp aynısı var. Yani almak istediğin arabanın benzinlisi

Yanlız hala ben anlamadım fabrika çıkışlı opsiyonu Corsa D Njoy 75hp'lik dizel modelde nasıl deri koltuk ve ısıtmalı koltuk sunuyor hemde ikinci eli 22 milyara bana bunu açıklarmısın?

Ben şu an aracımı satsam 30dan açarım fiyatımı

Başka bi araç için Kaporamı verdim,Siyah 1.3 CDTI 90Hp Njoy Sport, Extra olarak serviste yapılmış park sensörü lumar cam filmi ve karter kapağı var.
2007 Model 20binde aracın içinde hala sıfır kokusu vardı. Oldukça temizdi.Kesinlikle boya ve çizik değişme yoktu.

Isıtmalı corsa içinde Otocenter'a giderseniz görebilirsiniz. Gittim tekrar sordum ısrarla aynı cevabı aldım.

Aldığım aracın fiyatı sizce ne kadar eder sizce?

sen ne kadara anlaştın?

Ayrıca araç Sport'mu Njoy'mu? Yoksa Spor paketli Njoy'mu?

Hayırlı olsun

Arkadaşım çok pahalı 10binden fazla verme. 2007 model araba sonuçta o paraya sıfırını alırsın ne yaptın

Corsa D lerde siyah renk metalik mi yoksa opak mı?
Arkadaş Mazda2 almış, opak siyah benim siyahtan hiç farkı yok. Ben metalik diye aldım.

İlker Aloski

Geri