Aracım Corsa D 1.3 cdti 75hp enjoy spor paket. sıfır aldım ve yaklaşık 3 haftalık kullanıcıyım. bana göre aracı artıları yukarıda Emre Saygan'ında bahsettiği gibi
1. İlk aldığımda aracı fulledim, şuan 360kmde ve yaklaşık çeyrek depo azalma oldu,
2. Ses sistemi bana göre mükemmel
3. Opel kalitesi var ve emniyete çok özen gösterilmiş, kullanma klavuzunun %70i emniyetle ilgili açıklama
4. Vergisi sıfır diğer araçlara göre çok düşük
5. Görüntüsü harbiden güzel ve içine girince özellikle ön göğüsten dolayı farklı ve büyük bir araca binmiş gibi hissettiriyor.
7. Motoru 75 hp olmasına rağmen Mardin gibi dağlık bir bölgenin yokuşlarında hiç 5nci vitesten 4ncü vitese düştüğümü bilmiyorum. 90hpliğini düşünmek istemiyorum.

8. Yol tutuşu çok iyi,
9. Kısacası verilen parayı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.
Eksilerine gelince;
Ben koltuk ayarlarından yada direksiyondaki kumandadan her hangi bir zorluk görmedim ve yaşamadım. buna ilaveten;
1. Süspansyonlar sert (buda sanırım araç sıfır olduğundan dolayı ve umarım zamanla düzelir.)
2. Vites geçişleri kemikli geçişi bayağı hissettiriyor.(vitesin geçip geçmediği konusunda süphen olmaz)

3. Torpido da ışıklandırma yok.
4. Hakeza bagaj ışığıda bana yetersiz geldi. ışık var ama yetersiz.
bu aracı almadan önce kataloglarda çok beğenmiştim ve aldıktan sonra kötü bir tercih yapmadığımı, çok ideal bir karar vermiş olduğumu anladım. şu anda aracımdan memnunum, pişman değilim.
Saygılarımla..!