Opel Corsa D kullanıcılarına..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle bi araç varsa ben bile satar alırım bi tane chiplerim 90lık olur yine:D Üstüne parada kalır miss mis:D Deri döşeme ısıtmalı koltuk falan:D

22 bine, deri koltuklu corsa d??? Nerdeymiş merak etdim.

Piyasada çok azmış ama arkadaşın baktığı 3 arabanın 3ündede deri koltuk varmış:D Opsiyon olarak fabrikadan sunuluyormuş:D Sadece 75liklerde var 90lıkta yok 90lıklar dandik:D Isıtmalı koltukta Essentia'da standartmış:D

Hepimiz alalım bi tane bunlardan:D

bende yaklaşık 3 haftalık corsa d 1.3 cdti 75hp enjoy spor paket kullanıcısıyım. ben çok memnunum aracımdan. aracın artıları olduğu gibi eksileride var tabiki. ancak bana göre tüm artılar eksileri kapatıyor. bu aracı bende yeni kullanıyor sayılırım, bu nedenle pek bir bilgim yok. ama arç ile ilgili bu günkü düşüncelerimi yansıtayım. arcı ilk aldığımda depoyu fulledim. şu an km yaklaşı 360km de, depoda da yaklaşık çeyrek depo azalma olmuş. daha tam ne yaktığını bilmiyorum. deneme aşamasındayım. tüm opellerde olduğu gibi bunda da emniyete çok özen gösterilmiş. kullanma klavuzunun yarısından fazlası emniyet ile ilgili bilgileri yansıtıyor. araç 1.3 motor olduğu halde yokuşlarda bana göre mükemmel. hele 90hpsini düşünemiyorum. araç dışardan çok küçük görünsede içine binince özellikle ön göğüsten dolayı çok geniş ve farlı bir araca binmiş gibi oluyorsun. ben araç daha ilk 1000 kmsini yapmamış olduğundan fazla hız yapmadım. o yüzden maxsimum ne yapabileceğini bilmiyorum. ama yokuş çıkışına bakılırsa aracın enaz 190-200 km/h yapabileceğinden de şüphe duymuyorum ki bu hızda bana çokta artar bile. ses sistemi de çoğu araca göre mükemmel seviyede. en fazla 130km hız yaptım, o hızda aracın içeri ses aldığına şahit olmadım. yol tutuşuda çok güzel.
aracın eksilerine gelince;
aracımın süspansyonları sert (zamanla yumuşayacağını düşünüyorum)
vites geçişleri kemikli çok belirgin(vitesin geçip geçmediğinden şüphe etmezsin) :)
arkadaşlarında dediği gibi torpido ışığı yok.(en kısa sürede okuma ışığı taktırmayı düşünüyorum)
şimdilik bukadar tespit ettim. zamanla bende bilgi edindikçe yazmaya çalışırım. iyi ve kazasız belasız sürüşler..!

uzun zamandır aradığım topii buldum:D
bide geçenlerde bu formatta merivada esp topiği vardı o da türk filmi tadındaydı burası da öyle oluyor yavaş yavaş.

Opelin hastasıyız off topiğin ustasıyız rulez:cool::D

uzun zamandır aradığım topii buldum:D
bide geçenlerde bu formatta merivada esp topiği vardı o da türk filmi tadındaydı burası da öyle oluyor yavaş yavaş.

Yalan söylicek halimiz yok. Deri koltuk olduğunu gözlerimle gördüm. Aracın sahibi dediki ısıtmalı koltuk, orasını incelemedim; ama böyle dedi.

Aracım Corsa D 1.3 cdti 75hp enjoy spor paket. sıfır aldım ve yaklaşık 3 haftalık kullanıcıyım. bana göre aracı artıları yukarıda Emre Saygan'ında bahsettiği gibi
1. İlk aldığımda aracı fulledim, şuan 360kmde ve yaklaşık çeyrek depo azalma oldu,
2. Ses sistemi bana göre mükemmel
3. Opel kalitesi var ve emniyete çok özen gösterilmiş, kullanma klavuzunun %70i emniyetle ilgili açıklama
4. Vergisi sıfır diğer araçlara göre çok düşük
5. Görüntüsü harbiden güzel ve içine girince özellikle ön göğüsten dolayı farklı ve büyük bir araca binmiş gibi hissettiriyor.
7. Motoru 75 hp olmasına rağmen Mardin gibi dağlık bir bölgenin yokuşlarında hiç 5nci vitesten 4ncü vitese düştüğümü bilmiyorum. 90hpliğini düşünmek istemiyorum. :)
8. Yol tutuşu çok iyi,
9. Kısacası verilen parayı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.

Eksilerine gelince;
Ben koltuk ayarlarından yada direksiyondaki kumandadan her hangi bir zorluk görmedim ve yaşamadım. buna ilaveten;
1. Süspansyonlar sert (buda sanırım araç sıfır olduğundan dolayı ve umarım zamanla düzelir.)
2. Vites geçişleri kemikli geçişi bayağı hissettiriyor.(vitesin geçip geçmediği konusunda süphen olmaz) :)
3. Torpido da ışıklandırma yok.
4. Hakeza bagaj ışığıda bana yetersiz geldi. ışık var ama yetersiz.

bu aracı almadan önce kataloglarda çok beğenmiştim ve aldıktan sonra kötü bir tercih yapmadığımı, çok ideal bir karar vermiş olduğumu anladım. şu anda aracımdan memnunum, pişman değilim.
Saygılarımla..!

Son düzenleme:
Yalan söylicek halimiz yok. Deri koltuk olduğunu gözlerimle gördüm. Aracın sahibi dediki ısıtmalı koltuk, orasını incelemedim; ama böyle dedi.

Arkadaşım kimse sana yalan demedi varsa öyle bi araba ben kendi 90hp'lik Cdti Njoy Corsamı satar ondan alırım diyorum Oktay abide aynı şeyi söylüyo. Oktay abidede benim imzamdaki arabanın benzinlisi ama tıpatıp aynısı var. Yani almak istediğin arabanın benzinlisi

Yanlız hala ben anlamadım fabrika çıkışlı opsiyonu Corsa D Njoy 75hp'lik dizel modelde nasıl deri koltuk ve ısıtmalı koltuk sunuyor hemde ikinci eli 22 milyara bana bunu açıklarmısın?

Ben şu an aracımı satsam 30dan açarım fiyatımı

Son düzenleme:
mayk zamanında niye bana enjoy spor paket 90hp lik baktırdın madem öyle alırdım bende 75lik deri koltuklu :D

Geri