opel corsa c tavan bagajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bymerthan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tavan bagajı yakışırmı yakışmazmı?

• yakışır

Oy: 6 31.6%
  • yakışmaz

Oy: 10 52.6%
  • karasızım deneyip görmek lazım

Oy: 3 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    19

bymerthan

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
merhaba arkadaşlar. corsa c aracım için tavan bagaj taşıyıcılarından arıyorum. iyice german style olsun istiyorum :)
bu bagaj barlarından nerde bulabilirim?
içine eşya konulan fiberlerden değil. kayak takımı filan bağlanan, tavanın enine 2 çıta şeklinde olanlardan. resim bulabilirsem eklerim. bana yardımcı olabilirmisiniz?:D teşekkürler.
birde sizce yakışırmı yakışmazmı onuda öğrenmek isterim.
Corsa5-door_FeaturesSpecs_Accessories_cnt_imgpar_1_Aluminiumbasecarrier_310x180_1050_co105_e02_009.jpg

Corsa5-door_FeaturesSpecs_Accessories_cnt_imgpar_1_ThuleroofboxRanger90_310x180_1050_co105_e01_097.jpg
38C6459F2D7643538F10C9098849F777.jpg

corsac.jpg

bu resimdeki fiber bagajın altındaki 2 taşıyıcıdan bahsetmeye çalıştım :)

Son düzenleme:
Yaaaaa abi ne işin var yaaaa... :)
sen german style istiyosan sana ya keskin ya schmidt jant takalım arabanı 2 renk yapalım olsun biraz biraz..kapı çıtaları amblemler iptal öne irmscher panjuru yasla
dtm çift egsoz ucu hafik yukarı al sana style ...
bırak port bagaj rat style işini bozaaaar... :)

Ben oyumu kullandım ama fikri beyan etmeyeceğim ;)

images

garda05058uu8.jpg

picsmax7049309883megane.jpg

vububup_1337112251122.jpg

images

ama birçok german style araçta var :)

ßurası Türkiye Hacı :P

çok istiyorsan gel kepez tarafına doğru gidelim abi bi 131 in üstünde emanet alır koyarız görmüş olursun :)

dedemin almanyadan getirdikleri duruyor daha 3 tane :) onları yazın denemiştim. ama alümintyum olduğu için hoş durmadı. ben siyah plastik yada krom olanından itiyorum. hem biliyosun benim arabada bagaj problemi var. seyahata giderken işe yarar. bagaja çok eşya yükleyince arkası göçüyor. bu bagaj tam söför üstünde olduğundan arabanın tam ortasında. ağırlık 4 tekere eşit dağılıyor.

256snpv.jpg

güzelde durabilir çirkinde, bence takıp denemek lazım gibi:confused:.

Anket sonuçları çirkin olduğu yönünde :D

Geri