Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kısmet burak kardeşim benimkinden çıktı linkide yukarıda bakabilirsin gerçi orda açıklamada şu çıkar bu çıkar yazmıyor ancak herşeyi içinde geliyor hazır şekilde bende öyle geldi şahsen ayrıca artık yan sanayi diye birşey pek kalmadı artık ona birebir diyorlar orjinali ile birebir yan sanayi kalktı artık
Kısmet burak kardeşim benimkinden çıktı linkide yukarıda bakabilirsin gerçi orda açıklamada şu çıkar bu çıkar yazmıyor ancak herşeyi içinde geliyor hazır şekilde bende öyle geldi şahsen ayrıca artık yan sanayi diye birşey pek kalmadı artık ona birebir diyorlar orjinali ile birebir yan sanayi kalktı artık
hayırlı olsun. umarım memnun kalırsınız. eğer xenon düşünüyorsanız kısalarda. benim tavsiyem enaz 8000 yada 12000k yaptırın. çünkü gerçekten aydınlatmada sorun yaşarsınız.
ben farları aracıma monte ettim arkadaşlar farlar süper aydınlatma on numara aynı bmw gibi orjinalinde olduğu gibi merceklerde hafif morluk oluyor ışıkta ve süper bir aydınlatmaya sahip sanki eskiden kör gibi gidiyormusum...
İlerleyen zamanlarda aracımı satmazsam eğer ön ve arka tamponları 04-06 arası modele çevirmeyi düşünüyorum, bunlarla beraberde GSI görünümü kazanmak için bu farlardan takacağım, bilgilendirmeler için tşkler.