Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar forumdan bir arkadasımdan linkteki jantlarin aynısından aldım. Bunları 2005 corsamda yaz lastikleri ile kullanmayı planlıyorum. Ölçü olarak 185 55 r15 alacağım. Merak ettigim bu jantlari corsasinda kullanan oldu mü? Bijon sayı ve araligi olarak kesin uyuyorsa acaba ofset olarak sorun yasar miyim?
Ya araya biraz kaynak luyorum kusura bakmayın ama bende gözüme bi jant kestirdim acaba 16 inç ve 4x100 artı olarak ta ET 40, ofsetin ET 40 olması bi sroun çıkartırmı yauw onu merak etim ben zaten hemen hemen aynı ölçülerde bi jant kullanıyorum ama et sini bilmediğimden dolayı böyle bir soru sordum teşekkürler
Arkadaslar forumdan bir arkadasımdan linkteki jantlarin aynısından aldım. Bunları 2005 corsamda yaz lastikleri ile kullanmayı planlıyorum. Ölçü olarak 185 55 r15 alacağım. Merak ettigim bu jantlari corsasinda kullanan oldu mü? Bijon sayı ve araligi olarak kesin uyuyorsa acaba ofset olarak sorun yasar miyim?
Teşekkürler arkadaşlar zaten lastikten ziyade jant tam oturur mu onu bilemedim. Daha deneme fırsatı olmadı. Takınca lastikler çamurluğa filan sürtmez, jantlar çamurluk dışında kalmaz umarım.