Opel Corsa C 1.3 CDTİ termostat göstergesi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brdn

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba, bu gün 3-4 defa sıcaklık göstergesi 80-90 arasında iken birden aşağı inip tekrardan yukarıya aynı değerlere çıktı, viraj dönüşlerinde ve ufak kaldırımdan geçerken bu işlemi yaptı, termostat 6 ay önce değişmişti ve şu ana kadar hiç yaptığını farketmedim.. (Bu arada 3 ay önce yağ soğutucusu bozulmuştu, değiştirildi.)
Termostat mı bozuktur yoksa gevşeklik mi var biryerlerde?

Teşekkürler

termostat üzerinde 2 uçlu bir hararet göstergesi mevcut soketi çekipbir kontrol et. tam oturmamıştır yerine. sensör tarfındfaki uçlarını hafiften yukaru duğru alıp soketi sert şekilde takarsın büyük ihtimal sorun düzelecektir.

termostat üzerinde 2 uçlu bir hararet göstergesi mevcut soketi çekipbir kontrol et. tam oturmamıştır yerine. sensör tarfındfaki uçlarını hafiften yukaru duğru alıp soketi sert şekilde takarsın büyük ihtimal sorun düzelecektir.

Merhaba, dün işlemi gerçekleştirdim, fakat termostat değişmişti, soket termostatta tam yerine oturmuyor(tırnaklar kapanıp sabitlemiyor). aynı zamanda arkadaş bilgisayardan hata kontrolü yaptı P0115 numaralı hata oluşmuş, "P0115, Motor sogutucu sicaklik sensoru arizali" soketi taktıktan sonra 20km yol yaptım sorun çıkmadı,
aynı sorunu verirse soketimi sensörümü değiştirmek gerekir sizce?

Soketi degidtirirsin. Yoksa ikinci secenek sensör

Soketi degidtirirsin. Yoksa ikinci secenek sensör

soket parçacıda bualamdım direk opelden sipariş etmek gerek malesef, sensör değiştim, eski sensör e tam oturmuyordu soket, yeni sensör e de düzgün oturmuyor.. ama şimdilik sorun yok

Geri