Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence uzun yol daha ıyı olur arac sabıt bı hızda sabıt devırde alışcak açılacak daha doğrusu ıstanbula gıttıgnızde ordada bıraz gezersınız sonra yagı ve fılıtreyı komple değitirirsiniz tamamdır bence... ama uzun yola cıkmadan once sehır ıcınde bı 30 40 km yapın bence ustanın ufak bı hatasından yolsa kalıp başınız ağrımasın ortaya cıksın gıtmeden
Haklısınız arkadaşlar zaten aracı yarın teslim alıyorum işlemi bitiyor.Şehiriçi 100-200 km yapacağım haftasonu haftaiçide yola çıkacağım.Bakalım bir sorun çıkmaz umarım
Selamlar
Arabamin motoru yenilendi iki gundur kullaniyorum fakat bugun arac 3bin devirde silkelemeye basladi.Sabahtan akum bitmisti goturdum 5 saat doldurttum.Sabah F hatasi veriyordu.Bu aksam tekrardab F hatasi verdi 5.ci kez kontagi kapatip actiktan sonra calisti sanirim akuyu artik degistirmem gerekiyor.Bu silkelemenin akuyle alakasi varmidir ? Forumda gordugum kadariyla dizel yada lpgli araclarda olan arkadaslar gordum fakat benzinli arabada boyle bir baslik acana pek denk gelmedim