opel corsa 1.3 cdti essentia uzun farları bir türlü bulamadım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sayin90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sayin90

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
9DOP.jpg

Arkadaşlar ...! opel corsa 1.3 cdti essentia aracımı yeni aldım bütün ısıkları yakıyorum bir türlü uzun farları bulamadım basmadıgım tus kalmadı nereye koydular bu uzun farları anlamadım gitti yardım ederseniz sevinirm :((

Sellektör denilen şeyi yapmak için kolu kendinize doğru çekiyorsunuz. Kısa farlarınız açıkken sanırım uzun farlar sinyal kolunu ileri ittiğinizda çalışıyor olması gerek.

Sellektör denilen şeyi yapmak için kolu kendinize doğru çekiyorsunuz. Kısa farlarınız açıkken sanırım uzun farlar sinyal kolunu ileri ittiğinizda çalışıyor olması gerek.

ben Sellektör yaparken zaten uzun yanar ama elimle tutmam lazım onu hep yakmak istiyorun ben bu uzun farları diyim ...

Farlarınızı sol altta gösterdiğiniz yerden açın. İlk kademede parklarınız ,ikinci kademede kısa farlarınız açılacaktır. İkinci kademeye getirip kısa farlarınızı açın. Daha sonra o işaretlediğiniz sinyal kolunu ileri itiniz. İttiğinizde uzun farlarınız aktif duruma gelecektir. Eğer sellektör yapmak istiyorsanız sinyal kolunu kendinize doğru çekip bırakmanız yeterli olacaktır :) Umarım açıklayıcı olmuştur :)

Son düzenleme:
kolu ileri doğru yitin ozaman sürekli yanacakır

o kolu kendinize degilde tam tersine ittirin:)

o kolu kendinize degilde tam tersine ittirin:)
hemen bakıp geliyorum arkadaşlar cok tşk ettm

Bence aradığını bulmanın sevinciyle uzun farları açıp bi şehir turu yapıyor şuan :) :D :D
:kop::kop::kop:
sabah sabah öldürdün beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri