merhaba, 2000 model bir corsam var 1.2 swing model. yağ kapağının altında beyazlaşmış yağ oluyor. yağ çubuğunda böyle bir problem olmadığı için yağa su karışma riski olmadığını söyledi bir usta. yağını değiştirdi, sürekli su eksiltiyordu su kazanını değiştirdi ki kazan da cidden büyük bir delik varmış. biraz kullan su eksiltirse yine gel dedi şimdi su eksiltme olayı azaldı ama yağ kapağının altında yine beyazlaşma var yağ beyazlaşıyor. ayrıca aracı ilk çalıştırdığımda yaklaşık 3-5 dakika çekişinde büyük problem oluyor. giymiyor gaz veriyorum yemiyor pompalayarak gaz vermem gerekiyor vs. bugün biraz sağını solunu kurcaladım yağ kapağını açtım rolentide çalışırken bayağı güçlü bir şekilde üfleme yapıyor, parça parça yağ fırlatıyor dışarı ama çok değil. yağ çubuğundan baktım öyle bir problem yok ne üfleme var ne yağ atıyor dışarı. bir iki ustaya sordum problem en ciddi boyuta ulaşmışsa 2500 tl falan masraf açar dediler. ancak şuanda bilmiyorum, bir kontrole götüreceğim ama sizlere de bir danışmak istedim böyle bir problemle karşılaşan ya da bilgisi olan birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
Son düzenleme: