opel combo ile 1800 km devr-i türkiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iberay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal mazotlamı?

Ben Akşehir'den aşağı indim.yani Şarkikaraağacı görmedim.Bağkonak benim için ayrı bir heyecan oldu.Bu arada bu ilkkez bu kadar uzun yol gittim.

Bağkonak aslında çok sakin güvenli:D bir yerdir.Acaba sizde neden böyle bi izlenim bıraktı:D

normal mazotlamı?
evet normal mazot.zaten araç 2003 model 1.7 dti.

normal mazotlamı?

Bağkonak aslında çok sakin güvenli:D bir yerdir.Acaba sizde neden böyle bi izlenim bıraktı:D
Bağkonak güzel bir yer.Ama Akşehirden Bağkonağa gelmek normal olmadı.Aradaki yol dar ve yüksek rakımlı.Aslında herşey navigasyonumun bozulması ile başladı.El haritası ile yol ararken oraları da görmüş oldum.Neyse tecrube kazandım.:)

öncelikle geçmiş olsun.. yakıt tüketimi ortalaması güzel gerçekten.. yol epey uzun ama, yalnızmıydınız? bi süreden sonra çok sıkılıyor insan :)

aracınızı ya çok devirsiz kullanmışsınız yada gazı sonuna kadar köklemişsiniz
çok yakmış normalde uzun yolda 135-145 arası yakması lazım
abim dediğin değerlere fabrika verileri ulaşır.1800 km yol bitmez bikere.Yani biterde nasıl biter tahmin edin.135-145 değerleri lira olarak değil hız olarak baya gördüm.Bu arada rampalarda 130 hp lik Taransportlar(helal olsun hakkını yemeyelim.) dışında geçemediğim hafif ticari olmadı:hıh:.Combomu seviyorum.:)

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun.. yakıt tüketimi ortalaması güzel gerçekten.. yol epey uzun ama, yalnızmıydınız? bi süreden sonra çok sıkılıyor insan :)
Eşim ve iki çocuk daha ne olsun ahretlik.:)

Geri