opel combo elektikli cam sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asice57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asice57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar opel combo 2004 model araca cıkma orjinal cam sistemleri arıyorum istanbul bostancı umraniye kartal da sormadığım yer kalşmaödı cıma parcalar bile dunyanın parası tutuyo yaklaşık 500 lira istediler sadece cıkmalarına aertı iç döşemesini de sordum sadece kapılar kollarıyla birlikte 300 civarıda ona istediler 8000 artı işçilik yaklaşık 100 ytl yapıyo hepsi bunlar cıka parcalar olduğu halde bunu daha uygun fiyata yaptırabileceğim bir yer var mı?uyduruk bir şey de yaptırmak istemiyorum adamlar 200 liraya otomatiğe ceviririm diyo ona da ne kadar guvenilir
birde klimayı actığımda soğutmuyo sanki dısarıdaki havayı içewri veriyo bunun hakkında yardımcı olabilirmisiniz saygılar

arkaaşlar yardım edecek kimse yokmu

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum en azından bir fiyat alabilisem yeterli olacak saygılar

bu ne ya kimse cevap mevap yazmıyo arkadaşlar en azından bir fikir verebilirsiniz değilmi hiç kaale almıyomuş gibi kendim soruyyorum kendim cevap yazıyorum

neden çıkma otomatik cam sistemi arıyorsun senin aracındaki otomatik değilmi combo c değilmi yada kazalı felanmı araç yada sorun nedir kimsenin cevap vermemesi kaale alınmaması değildir kimse sorduğun sorunun cevabını bilmediğinden vermemiştir... ayrıca klimanın gazı varmı klima devreye giriyormu çokmu az soğuk üflüyor yada hiç soğukluk yokmu tuşa basınca ışığı yanıyormu klima tuşunun?

Sorununu tam olarak anlayamadığımızdan yorum yazamıyoruz. Eğer ki daha açık anlatırsan mutlaka cevap verecek birileri çıkacaktır

Gerek yok bence elektrik aynalara. Şahsen bende var 1 kere ayarladım ölece duruo. COmboların aynası dev gibi o yüzden pek fazla ayarlamaya gerek yok. Zaten her tarafı gösterio.

arkadaşlar aynalarıistemiyorum camları otomatik yaptırmak istiyorum benim aracım manuel camlı elektirkli istiyorum istanbulda oturuyorum internetten araştırdım en uygun ankarada bir yerde buldum cıkma sıfırları 2000 ytl yi buluyo onun için cıkma yapayım dedim onu da ankarada bir yerde doşemesişyle birlikte550 ytl ye buldum kargo ile göndeririz dediler alsam onu orjinal olup olmadığını nasıl anlarım tavsiye edermisiniz

ikincisi klima ışığı yanıyo ama tam soğutmuyo yani sana serinlik vermiyo hatta şöyle diyebilirim cok hafif bir sıcak üflüyo diyebilirim yani serinlemek için actığım zaman serinleme değil terletiyo saygılar

otomatik cam konusu bilemem bi oto elektirikçiye gidiceksin o sana yol gösterecek ne desem yalan olur ancak anlamadığım araçta klima var otomatik ön cam yok :S kaç model sizin combo hayır şimdi demeyin ben çok gördüm klimalı araç ama manuel camlı diye ben comboda yeni kasalarda görmedim eskilerini de bilmiyorum. klimanın büyük ihtimalle gazı azdır yada bitmiştir klimayı çalıştırın en soldaki yani direksiyondaki hava kısmını açın diğerlerini kapatın aracı camlar kapalı 10 dk çalıştırın siz dışarı çıkın kapıyı kapatın çalışssın sonra içine binin fark varmı diye yoksa ya kaçak var gazı bitmiştir yada gazı azdır... he bu arada klima tuşuna basınca motorun ordan tık sesi geliyormu yani kompresör devreye giriyormu o ses de manyetik kavrama sesidir.. klimacıda kontrol ettirin gerekirse polen filtresinide değiştirin.

combo garajın üyesi mustang Mustafaya bir sor derim garaja bekleriz parça konusunda musatafa yardımcı olacaktır.

Geri