opel combo elektikli cam sistemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asice57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
combo garajın üyesi mustang Mustafaya bir sor derim garaja bekleriz parça konusunda musatafa yardımcı olacaktır.
slm bu arkadaşa nasıl ulaşabilirim saygılar

otomatik cam konusu bilemem bi oto elektirikçiye gidiceksin o sana yol gösterecek ne desem yalan olur ancak anlamadığım araçta klima var otomatik ön cam yok :S kaç model sizin combo hayır şimdi demeyin ben çok gördüm klimalı araç ama manuel camlı diye ben comboda yeni kasalarda görmedim eskilerini de bilmiyorum. klimanın büyük ihtimalle gazı azdır yada bitmiştir klimayı çalıştırın en soldaki yani direksiyondaki hava kısmını açın diğerlerini kapatın aracı camlar kapalı 10 dk çalıştırın siz dışarı çıkın kapıyı kapatın çalışssın sonra içine binin fark varmı diye yoksa ya kaçak var gazı bitmiştir yada gazı azdır... he bu arada klima tuşuna basınca motorun ordan tık sesi geliyormu yani kompresör devreye giriyormu o ses de manyetik kavrama sesidir.. klimacıda kontrol ettirin gerekirse polen filtresinide değiştirin.

usta aracım 2004 model arkada iki kapı olanlardan camları manuel elektirikli değil en düz olan serilerden ben sadece camlarını elektrikli yaptırmak istiyorum klimayı da göstercem bakalım arızası neymiş bu tavsiyelerinize göre hareket edicem saygılar

Son düzenleme:
sorum hala gunceldir

arkadaşlare ne olur biri yardımcı olsun arıza ışığı yanıyo bide galiba kurum varmış motor bloğunda onu da temizleteceğim bana kaça malolur

kurum olduğunu nasıl anladın bu arada ismini yazmamışsın.

kurum olduğunu nasıl anladın bu arada ismini yazmamışsın.

usta bir opel servisine götürdüm özel servis o soyledi kurum var diye cihaza taktılar ilk önce arac cekişten düştü ikincisi cok mazot yiyo

Geri