Cumartesi günü aracıma binip kontağı açtığımda ABS, AİRBAG ve El Freni Dışındaki tüm uyarı ışıklarının yandığını gördüm ve hemen Opel Asistanceyi aradım ve sorunun neden kaynaklandığını ve ne yapmam gerektiğini sordum çünkü araç çalışmıyordu. Onlarda bana kontağın iki dakika açık kalıp daha sonra gaz pedalına iki kere arka arkaya tam gaz yapacak şekilde basmamı ve arkasında da hafif gaz vererek aracı çalıştırmamı söylediler. Söylenenleri yapınca araç çalıştı ve en kısa zaman da servise gitmemi söylediler. Sorunun neden kaynaklandığını sorunca ise basınçla ilgili bir arızadan kaynaklandığını söylediler. Ben de Pazartesi günü yani dün itibariyle servise gittim baktılar sorunun geçici arıza olduğunu basit bir anahtar tanımama hatası olduğunu söyleyip sorunu hallettiklerini ve 2 gün sonra gelip yazılım güncelleştirmesi yaptırmamı istediler. Çünkü ellerindeki yazılım ingilizceymiş. Neyse sorun çözüldü ama benim sizden ricam böyle bir olay yaşayanınız oldu mu? Bir de yazılım güncellemsi yaptırmanın bir mahsuru ve zararı var mı? Faydası nedir? Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Herkese selam ve saygılar.