Merhaba,
Kurmuş olduğum sistemi kısaca anlatmaya çalışayım umarın yararı olur.Öncelikle kullanmış olduğum pc HP Compaq 110 bu notebook'u tercihim aracı kullanmadığım zamanlarda ev ve işyerinde kullanmak için,Notebook combo araçların eşya koymak için üst kısımda yer alan kısımda duruyor Kabloları kapı direğinin içerisinden üst kısıma çıkardım.Araçda 7" ve 4.3” olmak üzere iki LCD mevcut 7" olan lcd notebook'a vga portu ile,4.3” olan LCD usb port ile bilgisayara bağlı.Uygulamaların kullanımına gelince notebook ekranı kapatarak vga port ile bağladığım 7" lcd'nin ekranını ana ekran yapıyorum.Usb port ile bağlanan 4.3” lcd displaylink programı ile ana görüntünün sağı,solu,üstü,altı veya ana görüntüyü yansıt seçenekleri ile ayarlama yapılabiliyor.İkinci altarnatifte araçda kulllanmış olduğum arayüz programı centrafuse'nin ayarlar kısmında bilgisayara bağlı monitörleri görüyor ve farklı uygulamaları ikinci veya üçüncü monitörlere taşıyabiliyorsun.İki Monitörde dokunmatik ekrandır.Bu tarz bir uygulama için detaylı olarak yardımcı olabilirim.
Kısaca maliyetide aşağıdaki gibi.
Monitör 7" : 300,00TL
Monitör 4,3":200,00TL
Kablo,Gps,Kumanda Vs:120,00 TL
Notebook : 450,00 TL (Hp Compaq 110C Ev ve İş yerinde de kullanıyorum.)
Orta konsol malzeme : 50,00TL ( İşçilik bana ait.)
Yapım aşaması ve kullanımı : Paha biçilemez.

Saygılarımla.