Opel Çankaya Servİsİnİn Telefonunu Bİlen Varmidir Acaba????

Arkadaşım ben geçen ay opel servisine triger değiştrttim yüzde 25 indirim var opelde 122 milyon triger seti 60 milyon işçilik aldılar.Toplam 182 milyona maloldu.Devir daim değişecek olsa idi 600 milyonu bulur demişlerdi ama devirdaim değişmedi.Bilgi için yazdım.

şimdi bide eskişehir yoluna açılıyor opan

şimdi bide eskişehir yoluna açılıyor opan

Yeni açılmıyor İstanbul yolundaki taşınıyor.

ARKADAŞLAR merhabalarrrr!!! Okudum tüm öneri ve yorumlarınızı çok teşekkürler.

Şimdi durum şuuuu! Cuma günü Tigracıgımı Opel Çankaya nın ellerine teslim ettim, tahminim triger rulman bilyası veyahut devirdaim pompası ses yapıyor bitik olabilir dedim. Seside dinlettim !!

Bence buna önem verin araba çalışırken çok hafifte olsa ''dizel motor çalışıyormuş gibi'' ses geliyordu!! Bence motorunuzu dinleyin arasıra. Dediki çankaya opel tamam açarız bakarız, ben tam set önerilerinize kulak vererek değişmesini istedim, triger kayışı, 3 rulman ve devirdaim !! Fiyat 300 ytl. (İşçilik dahil) GM parçaların hepsi orjinaldir, bu parçalar Türkiyede en ucuz 220 YTL GM olarak bulunuyor bunu araştırdım. Akşamüstü arabamı teslim aldım. Ses gitti saat gibi çalışıyor herşey, bujileride yeniledim çok güzel oldu Tigracımmm, arabam artık onlarındır ne olsa oraya veririm diyim size.

Şimdiiiiii '' Çankaya opel '' çokkkk teşekkürler ellerinize sağlık'' oley

İsteyenlere:
Çankaya OPEL TEL: 439 79 61

Keyifli sürüşler herkese

Son düzenleme:
Geri