şöyle bir durum paylaşacağım Afl farlarım ile ilgili balkan oto servisine gittim servis müdüresiyle konuşurken farımda lekelenmeler olduğunu bunu ile ilgili değişim talep ettiğimi söyledeim bana oo bu bütün afl farlarada var dedi değişince ne olacak yine yapacak dedi bende olabilir benim garantim devam ediyor ve şu an bu olumsuzluğun düzeltilmesinin gerektiğini söyledim kadın bana yazık değilmi bu milli servet dedi 3,5 tane leke için 4 bin liralık far yazık değilme dedi. bende bizim verdiğimiz yunan parasımı baayan dedim ihtarname çektiğimi ve hiç bir şekilde cevap dahi vermediklerini söyledim yasal süreç başlatacağımı söyledim ve kadın bana aynen şunu söyledi koskoca firma bunlarlamı uğraşacak bir siz değilsiniz milyonlarca kullanıcısı var. Etrafıma bakındım kamera nerede dedim ne kamerası dedi yemezler kamera şakası bizimi buldunuz dedim ne zaman yayınlanacak diye sorunca ee sizde çok abartıyorsunuz dedi yanımda babam olduğu için fazla birşeyde diyemedim birde açmış laptopu facede takılıyor baaayan. konuşurken suratımıza 3 defa baktı.