Opel Astra'nıza Opsiyon veya Eksta Yaptığınız İşlemler ve Harcamalar Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan u.uçar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

u.uçar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel Astra severlere merhaba,

Opel Astra'nıza Opsiyon veya Eksra yaptığınız işlemler ve harcamalar nelerdir?

Mesela ben Necvox marka 2 bine nagivasyon ve geri görüş kamerası opsiyonu ile bin tl ye orijinal krom iç ve dış aksesurlar ve bin liralık kaliteli iç ve dış led ampuller taktırdım. Gitti bizim 4 bin. Gerçi bu paranın geri dönüşü olmaz satarken gene standart fiyattan satacağız ama kullandığımız yıllar kar olarak kalacak.

Bu başlığı fotoğraflar ile de destekleyebilirsiniz.

Evet dökülün bakalım, söz eşleriniz duymayacak. :maden: :D:)

Aynı navigasyon hatasına bende düştüm dışarıda çok daha iyi android donanımlı ekranlar çok daha uygun fiyatlara. Servisten ilk kazığı navigasyonda yedik. Köpekbalığı antene servis 175 dedi, telefonuma o.p.e.l.g.m uygulamasını yükleyip ordan 50 liraya mal edince servisten iğne dahi almam artık

Opel Astra severlere merhaba,

Opel Astra'nıza Opsiyon veya Eksra yaptığınız işlemler ve harcamalar nelerdir?

Mesela ben Necvox marka 2 bine nagivasyon ve geri görüş kamerası opsiyonu ile bin tl ye orijinal krom iç ve dış aksesurlar ve bin liralık kaliteli iç ve dış led ampuller taktırdım. Gitti bizim 4 bin. Gerçi bu paranın geri dönüşü olmaz satarken gene standart fiyattan satacağız ama kullandığımız yıllar kar olarak kalacak.

Bu başlığı fotoğraflar ile de destekleyebilirsiniz.

Evet dökülün bakalım, söz eşleriniz duymayacak. :maden: :D:)
Bin liralık iç ve dış ampüller derken neler yaptırdınız?

O parayı üste veripte daha full bi araç alsaydınız ya

Şimdilik; karter koruma sacı+altına ve çamurluk içlerine ses izolasyonu ve darbe emici kaplama+boya koruma+bagaj havuzu

Geri