Opel astra'nin bela arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egcgrup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egcgrup

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese iyi günler bende 2006 easytronik astra aracim var yaklaşik 5 aydir bana nerdeyse araci yakmayi düşünecek kadar götüren ariza var ve çözüm bulunamadi
sorun araç motor isindiktan sonra araç geri geri hafif bir rampada bile çikmiyor çekişten düşüyor 4 defa baski balata değişti bu araçta yetkili serviste her taraf kontrol edildi ama çözüm bulunamadi silindir arizasi dediler ben hiç ihtimal vermediğim için araci servisten aldim ve bobin ler triger hararet müşürleri termostat volan dişlisi akla gelen her parça değişti ama çzöüm gene olmadi artik yapilacak bişey kalmadi hem motor isisi 115 derecelere kadar çikiyor ayni zamanda şanzuman isisida 260 dereceleri buluyor en son bir yere verdim araci sorun belli isilar çok yükseliyor diye çözüm aramaya başlandi ama nafile silindir kapağida açildi ordada sorun çikmadi başina böle bir ariza gelen arkadaşlar varsa bi fikir alişverişi yapmak istiyorum aracin şanzuman isisi normalde kaç olmali ve neden bu kadar yükseliyor ve baski balata sürekli yiyor

Son düzenleme:
aracınız cdti mi ? eğer öyle turbonuza baktırdınız mı hiç revisyon isteyebilir vaktinde bende yokuşlarda yığılma yaşıyodum turbo temızlendıkden sonra gayet rahatım..

özür dilerim aracim twinport benzinli

115 derecede yokuş çıkmaması normal, 115 dereceye çıkmaması lazım sistemdeki parçalar belli

1 devirdaim
2 termostat
3 fan müşürü
4 fanın kendisi
5 borular
6 radyatör

bunların kontrolü zor olmasa gerek sonuçta ısı 115 e çıkmamalı sizin sorununuz çekiş sorunu değil hararet sorunu ve silindir kapak contanız sağlamsa yağınız tamsa bu arızayı ustalar nasıl bulamaz anlamak güç

Bu durumu sadece hafif yokuşlardamı yapıyor?

Yani düz yolda bir problem yok sadece yokuşlardamı?

volant değişirse sorun çözülür

arkadaşlar aklınıza gelecek olan sorunun sebebi olacak bütün parcalar değişti. evimin otoparkı normal bir rampa daha önceleri hiç sorunsuz çıktığım otoparktan şimdi yerinden kalkmıyor yeri düz çıkıyorum sadece geri de sorun çok belli oluyor çok ısınıncada haliyle çekişkaybı her şekilde belli oluyor

Orhan bey aracınızda yokuş kalkış desteği varmı?

evet yokuş kalkış destek sistemindede problem bulunamadı

Geri