Opel Astra'da yeni motoruna kavuştu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetin45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cetin45

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
başka bilgi yok mu?
1,6 dizel mi geldi?

şiparişler 2014 ün ilk çeyreğinde alınacakmış.
motor 1.6 dizel ve 320 torka sahip.
enteresan tarafı yakıt tüketim değerleri. şehiriçi 4.6 lt yakıt tüketimi varmış. ortalama 3.9 du sanırım
opelin almanya sitesinde araç ve motor seçeneği var.

1.3 dizel yakışmıyordu zaten opele.İyi yapmışlar.

Opel zaten kendini yenilemez ise sadece yakıt düşmanı bir araç olarak yerini alacak idi. Alacak arkadaşlara müjdeli haber derim.

yakıt düşmanı mı ? şehir içi vectra c z16xe safranboluda 10 litre en soğuk havalarda
z16xep 7.7 lt bu kasım ayı sıcaklıklarında.
corsa d 1.3 cdti 5.5 litre bu sıcaklıklarda yazın 5 litre.
bu arabaların neresi yakıt düşmanı nadir abi ?

Opel araçları çok yakmıyorki Corsa 1,3 dte, 4.5 civarları şehir içi, daha ekonomiği herhalde kontağı çevirilmeyen araçtır.

Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Tapatalk

opel in öyle yada böyle bir çıkışa ihtiyacı vardı. Kronik problemleri de biraz azaltabilirse bu motorlar cuk oturur.

1.6 dizelin çıkışına o aracı alailecek adamın sevinmesi gerekirkken benim şuanda ve uzun bir süre bırak dizeli sıfır araba almak bile imkansız ama yinede opelin böyle güzel motorlar böyle güzel araçlar çıkartmasına nedense seviniyorum.
opelci olmak bu olsa gerek :)

Dizeli LPG bilmem arkadaş en güzel yakıt benzin şaşmayacaksın. Dizelinde anası bellendi. Yakında benzin ile eş deler oldu olacak. O zaman sadece litre ekonomisi kalacak o kadar bakımları da işin içine koyduğun da el elde baş başta.

Geri