Opel Astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _TURAN_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_TURAN_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar

Sırıf Opel Astra almayı düşünüyoruz. Sedanmı yoksa HB diye çok kararsız kaldık. Sedan ve HB kullanıcları yorumlarını yazarlarsa çok seviniriz.

Astra Sedan1.3 CDTi Dizel - 90 HP
Astra HB Classic III1.3 CDTi Dizel - 90 HP

Renk konusuna gelince İzmirdeki Opel bayilerinde söylenene göre istenilen renkdeki arabanın gelmesi biraz zormuş, nasıl oluyorda istediğimiz renkdeki arabanın siparişini veremiyoruz onuda anlamış değilim.

Yakıt olarakda bilgi edinebilirsek güzel olur az çok ne kadar yakıyor?

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan ve bagaja ihtiyacın varsa sedan al

bence sedan tamamen kullanıma baglı alınabilir. bagaj hacmi onemli ise ve uzxun sure kullanacaksanız alın. ama spor olsun satmak istediğimdede gitsin dersen hb den yana ol. hem şık hem gideri var. 10 numara :)

Hb den şaşma, ama geniş ailem var diyorsan sedan daha mantıklı. Bunun ötesinde 2 araçta güzel, motorları ve performansları eğer konfor paketi ile birlikte alacaksan çok iyi. Renk konusunda sıkıntı yaşamanız doğal çünkü çok fazla sipariş var, araçlar daha gelmeden satılıyor. özellikle Hb cdi ler böyle. eğer istediğin rengi bulursan hiç düşünme sipariş et, ancak nisan fiyatları marta göre biraz zamlanmış bildiğim kadarıyla.

Öncelik bagajsa sedan,

yok pratiklik, kolay satışsa hb.

Yakıtta aralarında 100 km'de en fazla 0.8 lt filan oynar. Yaz aylarında şehir içi-dışı karışık ortalama 5.5/6.5 lt arası yakar

HB Astranın bagajı sedandan daha kullanılışlı desem kimse inanmaz. Ben Astra G Sedan arabamın bagajına 55 ekran televizyonu sığdıramazken arkadaşım Astra H HB arabasının bagajına 70 ekran televizyonu sığdırdı.

Yorumlarınız için çok sağolun..

Renk olarakda bahtımıza ne çıkarsa o olucak gibi görünüyor biraz moral bozucu ama başka çareside yok..

Peki opel astralar polonyada üretiliyormuş sanırsam alman teknolojisi diyoruz güveniyoruz ama polonyalı çıkıyor astramız. almanyadaki astra ile polonyadaki astra arasında fark varmı kalite olarak?

izmirde ellerinde mevcut hb cdti var miymis servislerin bir bilgin var mi aceba ?

bence astra hb al.çünkü kendimde kullanıyorum.estetik ve çok hoş.arabayı hangi bayiiden alacaksın.

Yorumlarınız için çok sağolun..

Renk olarakda bahtımıza ne çıkarsa o olucak gibi görünüyor biraz moral bozucu ama başka çareside yok..

Peki opel astralar polonyada üretiliyormuş sanırsam alman teknolojisi diyoruz güveniyoruz ama polonyalı çıkıyor astramız. almanyadaki astra ile polonyadaki astra arasında fark varmı kalite olarak?

hb ler sedanlara göre çok daha alımlı, yırtıcı ve spor duruyor. ben hb öneririm.
yalnız renk konusunu anlayabilmiş değilim. sonuçta sıfır araba alıyorsunuz, tabikide istediğiniz rengi seçersiniz. yerinizde olsam bana renk konusunda o şekilde bi muamele yapan bayi ile bidaha kesinlikle görüşmem. ne demek renk şansa kalmış ;)

Geri