Opel Astra Yakıt Tüketimi

Serdar Solmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar İstanbul Kartal'dan selamlar..2011 Model Opel Astra Sport 1.6 115 hp benzinli otomatik vites ile Opel Astra'lı oldum yakıt konusunda sorum olacaktı.. İstanbul şehir içi trafiğinde 100 tl benzın ıle 170 km. yol yaptım yani şehır ıçınde 0,59-0,60 tl/kuruş yakıyor. bu normal midir.. bana çok fazla geliyor da acaba bujilerde felan sorun olabilir mi sizce?

NORMAL :)

Normal hocam uzun yolda 44 kuruş yakmışım :)

Bence de normal bu benzinli ve otomatik vites araçlar zaten ekonomi için tasarlanmamıştır. Tasarruf isteniyorsa bazı modellerde olan manuel vites dizel araçlar tercih edilmeli. Örneğin benim avatarımdaki araç Antalya şehir içinde 29-30 kuruş yakıyor kilometrede.

Cok az yakmışsınız dua edin 🤣🤣

Lpg şart benzinliyse galiba 🙄

B
Bence de normal bu benzinli ve otomatik vites araçlar zaten ekonomi için tasarlanmamıştır. Tasarruf isteniyorsa bazı modellerde olan manuel vites dizel araçlar tercih edilmeli. Örneğin benim avatarımdaki araç Antalya şehir içinde 29-30 kuruş yakıyor kilometrede.
Selamlar. Ben niye bu ortalamayı yakalayamıyorum acaba? Bendeki 1.6. 35in altına düşmüyor ş.içi

B

Selamlar. Ben niye bu ortalamayı yakalayamıyorum acaba? Bendeki 1.6. 35in altına düşmüyor ş.içi

Araç turbo mu, atmosferik mi?
Sizdeki araç kaç beygir?
Dizel mi, benzinlimi?
Otomatik mi, manuel vites mi?
Avatarınızdaki bilgiler doğru mu?

Araç turbo mu, atmosferik mi?
Sizdeki araç kaç beygir?
Dizel mi, benzinlimi?
Otomatik mi, manuel vites mi?
Avatarınızdaki bilgiler doğru mu?
Merhaba. Evet, avatardaki bilgiler doğru. 2016 model 1.6 edition plus 115 beygir manuel. Benzin lpg.

Bu günkü kaliteli lpg (mesela aygaz) fiyatlarına göre normal km de 35-45 kr yakması şehiriçinde duruma göre.

Geri