opel astra trigerrrrrrrr :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bbburak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HOcam geçmiş olsun. sadece subap eğilmesi varsa zaten set olarak alınıyor ve değiştiriliyor keçelerle. 800 900 tutar özel ustada yaptırırsan. onun dışında bazen piston üst kısmıda delinebiliyor. bazende üst kapak zarar görüyor şiddete göre. değişebilir ama sadece subap değişim aç kapa 800 civarı tutar.

HOcam geçmiş olsun. sadece subap eğilmesi varsa zaten set olarak alınıyor ve değiştiriliyor keçelerle. 800 900 tutar özel ustada yaptırırsan. onun dışında bazen piston üst kısmıda delinebiliyor. bazende üst kapak zarar görüyor şiddete göre. değişebilir ama sadece subap değişim aç kapa 800 civarı tutar.

evet hocam; Allah yüzümüze baktı sadece subaplar gitmiş kapakta problem yok şu an topluyolar yarın alıcam galiba...

Biz önceki trigeri kaç km de değiştirdiğimizi not etmemişiz yada ettiğimiz kağıdı bulamadık. Geçen hafta ustaya bir bak trigere dedim bakmayla birşey söylenmez dedi. Bizde ne olur ne olmaz diye değiştirdik. Triger pek şakaya gelmiyor.

Arkadaşlar arabayı bugün teslim aldım subaplar,kapak contası,triger seti bakımı filtreler filan 910 tl ye patladı bana şarj dinamosundan zırıltı geliyodu onuda açtırdım 100 tlde ona gitti :( 1000 tl gibi bişeye mal oldu...

Arkadaşlar arabayı bugün teslim aldım subaplar,kapak contası,triger seti bakımı filtreler filan 910 tl ye patladı bana şarj dinamosundan zırıltı geliyodu onuda açtırdım 100 tlde ona gitti :( 1000 tl gibi bişeye mal oldu...
geçmiş olsun... bir daha böle birşey başınıza gelmez umarım... trigeri bir kere kopartmış biri olarak bende en çok bundan korkuyor ve zamanı geldiğinde kesinlikle değiştiriyorum trigerimi...

Geri